ΕΑΑΝ/ΗΛΕΙΑΣ  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  

Εορτασμός Ημέρας Ε.Δ. (21/11/17)

Στα πλαίσια του εορτασμού της ημέρας των Ε.Δ., Βετεράνων και αποστράτων, τελέστηκε Δοξολογία στον ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου χοροστατούντος  του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ωλένης κ.κ. Αθανασίου, και παρουσία του Ανωτέρου Διοικητού Φρουράς Ταξιάρχου (Ι) Ν. Κωσταβάρα και πολλών καλεσμένων. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε το μέλος της ΕΑΑΝ/Ηλείας, Αντιπλοίαρχος (Ε) ε.α. Άγγελος Μυλωνάς ΠΝ, ο οποίος και δέχθηκε τα συγχαρητήρια όλων για την ,κατά γενική ομολογία, συγκινητική του και τεκμηριωμένη ιστορικά ομιλία του.

Aγ. Μυλωνάς Αντιπλοίαρχος (Ε) ε.α. εκφωνεί τον πανηγυρικό
στη τελετή των Ε.Δ. (21/11)

( Μπορείτε να διαβάσετε το κείμενο της ομιλίας στο site του Συνδέσμου μας sasmyngr.wordpress.com  ή στο site/images/hleia/2017/211117/mylwnas211117.pdf

Βράβευση μέλους Δ.Σ. ΕΑΑΝ/ΗΛΕΙΑΣ για εθελοντισμό στη Π.Υ.

 Στις 12 Δεκ.2017 παρουσία του αρχηγού του Π.Σ. και των αρχών του Νομού Ηλείας, βραβεύτηκε το μέλος του ΔΣ του παραρτήματος ΕΑΑΝ/Ηλείας  Κυριάκος Βασιλάρας για τον εθελοντισμό του στη Π.Υ. κατά την θερινή περίοδο του 2017.

  Εορταστικές εκδηλώσεις Ναυμαχίας της Κυλλήνης.

 Για πρώτη φορά την 26/11/2017 τιμήθηκε η Ναυμαχία της Κυλλήνης μετά από πρωτοβουλία του παραρτήματος ΕΑΑΝ Νομού Ηλείας σε συνεργασία με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο (ΔΛΤ) Κυλλήνης και τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης.Η Ναυμαχία είχε γίνει στις 25/11/1825 μεταξύ ελληνικού κλαι οθωμανικού στόλου μεταξύ Γλαρέντζας (Κυλλήνη) και Ακρωτηρίου Πάππα.  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γ.Γ. του ΥΕΝ & Νησιώτικης πολιτικής κ.Δ.Καλαματιανός. ο Διοικητής ΝΔΙ Αντιπλοίαρχος Π.Τριαντόπουλος Π.Ν. ως εκπρόσωπος του Α/ΓΕΝ, ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Ναμπίλ-Ιωσήφ Μοράντ, ο Διοικητής της 117 Π.Μ. Ταξίαρχος (Ι) Ν. Κωσταβάρας, Δημοτικοί σύμβουλοι,  οι πρόεδρος& αντιπρόεδρος του Δ.Λ.Τ. Κατακόλου εκπρόσωποι Ε.Δ. & Σ.Α. και αρκετοί ε.α. συνάδελφοι.

  Η Δοξολογία τελέστηκε από τον Επίσκοπο Ωλένης κ.κ. Αθανάσιο και Ιερείς της περιοχής, στον Ι. Ναό Αγίου Διονυσίου. Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και ρήψη στεφάνων στη θάλασσα υπέρ των πεσόντων. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Αντιπρόεδρος του παραρτήματος Αντιπλοίαρχος (Ε) ε.α Α. Αράπογλου ΠΝ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: