ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ

Αγαπητέ Λευτέρη,

Θέλω να σε ευχαριστήσω για τις προσπάθειες που κάνεις για να  είμαστε όλοι εμείς τόσο  κοντά και αγαπημένοι  σαν αδέλφια ,όπως η ηρωική μου 6η σειρά του 1952.

Ευρίσκομαι πολύ μακριά ,στην άκρη του κόσμου, και όμως έχω ζωηρές αναμνήσεις από όλα αυτά τα χρόνια που έκανα στο ηρωικό ΝΑΥΤΙΚΟ.

Δεν θέλω να πολυλογήσω αλλά η συνάντηση στο Μοσχάτο θα μου μείνει ΑΞΕΧΑΣΤΗ που είδα όλους τους καλούς μου φίλους. Είμαι πολύ υπερήφανος για την σειρά μου και πάντα θα τους θυμάμαι .Τους ευγνωμονώ και τους αγαπώ όλους.

Σου στέλνω μια φωτογραφία της σειράς μου που ο αγαπητός αγέραστος –υπέροχος αρχηγός Σπύρος Δημουλάς μου έχει δώσει και που πάντα ενδιαφέρεται για όλους.

Επίσης στον Θανάση Παπασταθόπουλο αξίζει ένα μεγάλο εύγε.

                                                                               Σας χαιρετώ όλους

                                                                            Κων/νος  Δασκαλάκης

=====================

Προς την εφημερίδα του συνδέσμου μας.

Κύριοι,

Την Κυριακή 12 Ιουνίου και ώρα 0915 ο δημοσιογράφος κ.Αυτιάς ανάφερε ότι η Βουλή των Ελλήνων πρόκειται να προσλάβει 11 γυμναστές για τις ανάγκες του γυμναστηρίου της Βουλής,!! Επίσης είναι γνωστό. το έχω ακούσει με τα ίδια μου τα αυτιά, να ζητούνται καλύτερες συντάξεις για τους συνταξιούχους βουλευτές;         Και διερωτώμαι; Είναι δυνατόν όταν οι συντάξεις όλων των Ελλήνων φτάνουν μόνο για ψωμοτύρι , όταν τα κενά από ζωτικούς χώρους, όπως τα νοσοκομεία κ.α .παρουσιάζουν τεράστιες ελλείψεις .να γίνονται τέτοιες προκλητικές κινήσεις από τους πολιτικούς μας ; Η φτώχια καλπάζει, η επαιτεία παρών όπου υπάρχει συνάθροιση  κόσμου, τα συσσίτια  και η συγκέντρωση τροφίμων, με επικεφαλής την Εκκλησία, προσπαθούν να απαλύνουν  τον πόνο και την δυστυχία  πάλε ποτέ αξιοπρεπών συνανθρώπων μας. Τελικά που ζουν οι εθνοπατέρες μας; Δεν τα βλέπουν όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω τους; Σε τι μας χρησιμεύει το κανάλι της Βουλής που το πληρώνουμε  σε κάθε λογαριασμό της ΔΕΗ; Γιατί τόση πληθώρα υπαλλήλων στη Βουλή; Γιατί τόσα προνόμια για τους βουλευτές; Οι περισσότεροι διπλές συντάξεις, και ας μην ασκούν το κυρίως επάγγελμα τους  από τη στιγμή που  ασχολούνται με τη πολιτική. Υψηλό αφορολόγητο ποσοστό του μισθού τους, ενώ των  άλλων Ελλήνων από το πρώτο ευρώ. Ευκολίες για αυτοκίνητα, Τ/Φ, γραφεία για τους της επαρχίας με αποσπασμένο προσωπικό του δημοσίου, σώματα ασφαλείας για φύλαξη γραφείων και οικίες τόσο των εν ενεργεία όσο και των συνταξιούχων πολιτικών ενώ η κοινωνική ασφάλεια βρίσκεται , ως γνωστόν στο μηδέν, με την εγκληματικότητα σε υψηλά επίπεδα. Πού βαδίζουμε τελικά; Όλα γύρω μας ερείπια και αυτοί στον κόσμο τους, στον χαβά τους, Διερωτηθήκανε τελικά τι προσφέρουν στη Πατρίδα τους; ;

300 έδρες , μήπως είναι υπερβολικός αριθμός  για το κοινοβούλιό μας;

                                                                           Αθανάσιος  Στυλιανόπουλος

                                                                                 Σημαιοφόρος (Ε) ε.α.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: