ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 25ΕΤΊΑΣ

No 17

Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015 η 10η σειρά ΣΜΥΝ με τη συμπλήρωση 25 ετών από τη κατάταξή της στο ΠΝ, εόρτασε την «αργυρή» της επέτειο στις εγκαταστάσεις του ΚΕ/ΠΟΡΟΣ, εκεί από όπου ξεκίνησαν. Η εν λόγω σειρά, έχει σαν ¨ιστορική προίκα¨ το γεγονός ότι είναι η τελευταία τάξη που  φοίτησε στον Πόρο, πριν η Σχολή μεταφερθεί στον Σκαραμαγκά. Στη ζωή μας αποκτούμε πολλές εμπειρίες του αυτού είδους. Η πρώτη όμως είναι συνήθως εκείνη που μένει ανεξίτηλη στη μνήμη μας. Έτσι στους 65 παρόντες συμμαθητές η συγκίνηση και η νοσταλγία ήταν έκδηλη σε όλους για αυτά τα χρόνια που πέρασαν. Σε 25 χρόνια πολλά έχουν συμβεί, πολλά έχουν αλλάξει. Και πάνω από όλα οι φυσιογνωμίες και οι … αρχόμενες κοιλίτσες και καραφλίτσες!!! Ναι είναι όμορφες τέτοιες επετειακές εκδηλώσεις. Σε συγκινούν, σε ανανεώνουν. Η θερμότατη υποδοχή του Διοικητού Αντιπλοιάρχου Ε. Καφετζή ΠΝ και των υπηρετούντων στο ΚΕ/ΠΟΡΟΣ, συνέβαλλαν στην άριστη οργάνωση της επίσκεψης, με παράθεση μικρής δεξίωσης και περιήγηση σε όλους τους χώρους της Σχολής. Και φυσικά δεν ξέχασαν και τους ¨απόντες¨ από τη ζωή συμμαθητές  Τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση, από το  ιερέα π. Πρόδρομο, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.

No 18

Αναμνηστικές πλακέτες δόθηκαν στον Δοικητή για το ΚΕ/ΠΟΡΟΣ, και στον Αντιπλοίαρχο (Ε) ε.α. Ευαγ. Περάματζη ο οποίος κατά τη μονοετή φοίτηση των μαθητών της 10ης σειράς , ήταν ο «Δάσκαλος» σε όλες τις δραστηριότητές τους.

Η όμορφη τελετή έκλεισε με γεύμα στο έναντι της Σχολής κέντρο ¨ΘΕΑΝΩ¨, ευχόμενοι  αλλήλους να έχουν καλή υγεία και με το καλό και στη ¨χρυσή¨ επέτειο.

No 19

H κλασσική φωτογραφία στα προπύλαια.

No 25

25 χρόνια πριν. Επιθεώρηση μαθητών ΣΜΥΝ 10ης σειράς από τον ΥΕΘΑ Ι. Βαρβιτσιώτη.
Τον συνοδεύει ο Διοικητής της ΣΜΥΝ Πλοίαρχος Α. Ρίζος.

Η 10η σειρά ΣΜΥΝ ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η επίσκεψη.

                  Επιμέλεια : Αχιλ.Βασιλάκος

                   Ανθυποπλοίαρχος (Ε) ΠΝ

 10η  Σειρά ΣΜΥΝ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: