ΝΕΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΟΝ

 

Παρέδωσε καθήκοντα Διευθυντού ΠΟΝ ο Πλοίαρχος (Ο) Ι. Μαγουλάς ΠΝ στον Πλοίαρχο (Ο) Αλεξ. Αυριονίτη ΠΝ. Στη διάρκεια της διοικήσεως από τον παραδίδοντα Διευθυντή, σίγουρα υπήρξαν βήματα προόδου σε πολλούς τομείς και προς όφελος ή εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Ο ΠΟΝ ένας σπουδαίος οργανισμός του Ναυτικού αξίζει της προσοχής και υποστήριξης όλων των αποστράτων, διότι είναι γνωστές οι συμβολές του σε πολλά ανταποδοτικά προγράμματα (ενίσχυση ΕΚΟΕΜ με 30% από τα κέρδη, βράβευση αριστούχων μαθητών – τέκνα προσωπικού ΠΝ, πολιτιστικές, κοινωνικές, ψυχαγωγικές, αθλητικές εκδηλώσεις). Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων, η ποικιλία αυτών σε συνδυασμό με τιμές ανταγωνιστικές της αγοράς και το άνετο περιβάλλον με χώρους στάθμευσης – καφετέρια και εστιατόριο συνηγορούν για την επίσκεψή σας.

Η πρόσφατη λειτουργία ιχθυοπωλείου και ειδών κήπου συμπλήρωσαν την γκάμα προϊόντων για τους αγοραστές και έπεται συνέχεια για νέα τμήματα που θα εμπλουτίσουν την εικόνα αλλά και λειτουργικότητα της υπηρεσίας.

Στον νέο Διευθυντή ευχόμαστε καλή επιτυχία. Η προγενέστερη προϋπηρεσία του, ως  Υποδιευθυντής στον ίδιο χώρο, προδικάζουν μια πετυχημένη Διεύθυνση του ΠΟΝ.

Του το ευχόμαστε ολόψυχα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: