ΙΣΩΣ ΣΑΣ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

 

TO ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ 30.00 ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΜΕ ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ:

   ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΜΕ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΑΞΚΟΙ ΚΑΙ ΟΡΦΑΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 30.000 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΚΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΣΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ (ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΑΠΟ 1-7-2000 ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ 2007,ΑΡΚΕΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ (5.000 ΕΩΣ 25.000 ΕΥΡΩ) ,ΠΟΥ ΗΔΗ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 2.500 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ,

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΙΙΙ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛ.ΣΥΝ ΤΗΛ.2131-309771 ΜΕΧΡΙ 774 ( ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΤΟΥΣ ( ΕΦΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΑΓΩΓΗΣ ) ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ) ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ )( ΤΗΛ.2311-210640,ΦΑΞ 2311-241352 ΚΑΙ WIND ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ  *2797291) ,KAΘOΣON  ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΟ ΕΚΔΙΚΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ,ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ. ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΙΙ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛ.ΣΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΘΥΜΙΑ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ. ANTΓOΣ N. NAOYM

================================

 

Στη δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύουμε, επιβάλλεται σύνεση και περιορισμός των εξόδων. Η ζωή όμως συνεχίζεται και έχει τις ανάγκες της, τις απαιτήσεις της, όταν μάλιστα πρόκειται για αγορά αγαθών κάποιου κόστους, ο έλεγχος της αγοράς είναι απαραίτητος.

Η πιο κάτω βιοτεχνία Νυφικών – Βαπτιστικών σίγουρα μπορεί να ικανοποιήσει τα γούστα σας κα τα οικονομικά  σας. Πριν αποφασίσετε, επισκεφτείτε την. Στεγάζεται στον Α! Όροφο των γραφείων του Συνδέσμου μας (Παλλάδος 24-26). Για τους απόστρατους, ειδικές τιμές.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: