ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ

Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Η

 Σας ενημερώνουμε ότι, το Φαρμακείο μας από σήμερα 8-10-2013, δέχεται και εκτελεί κανονικά όλες τις συνταγές φαρμάκων (χειρόγραφες και ηλεκτρονικές) για όλα τα εν ενεργεία στελέχη και τα μέλη των οικογενειών τους, των ταμείων του ΣΞ – ΠΝ – ΠΑ και ΛΣ.

 Με τον τρόπο αυτό, πιστεύουμε ότι σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, συμβάλλουμε στη πολύπλευρη διευκόλυνση σας, καθώς δεν θα απαιτείται πλέον να προκαταβάλλετε το συνολικό κόστος των φαρμάκων σας, παρά μόνο την προβλεπόμενη συνταγογραφούμενη συμμετοχή σας, όπως επίσης δεν θα απαιτείται να υποβάλλεται υπηρεσιακά τις αντίστοιχες συνταγές και δικαιολογητικά, ούτε και να αναμένετε να εισπράξετε τη σχετική δαπάνη σας.

 Πέραν του ανωτέρω, με την επίδειξη της ταυτότητας ή του βιβλιαρίου ή άλλου σχετικού παραστατικού της ιδιότητας σας, θα παρέχουμε σε εσάς και στα άμεσα ασφαλισμένα μέλη της οικογένειας σας, γενική ΕΚΠΤΩΣΗ -10% σε όλα τα παραφαρμακευτικά είδη (δεν ισχύει για φάρμακα υπό κρατική διατίμηση). Επίσης, λάβετε υπόψη σας ότι, παρέχουμε πάγια ΕΚΠΤΩΣΗ από 15% έως και 25%, στα δερμο-καλλυντικά των μεγαλύτερων εταιρειών.

Πέρα των ανωτέρω, είμαστε στη διάθεση σας, για κάθε περεταίρω διευκόλυνση και εξυπηρέτηση των στελεχών των Ε.Δ., μιας «οικογένειας» της οποία αισθανόμαστε ότι παραμένουμε αναπόσπαστα μέλη της.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε μας :

Φαρμακείο ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ

Πανόρμου 34 Αμπελόκηποι

115 23 ΑΘΗΝΑ

τηλ/φαξ : 210 6914630 – κιν. : 6943482787

e-mail : kon.voulgarakis@googlemail.com

Ωράριο Λειτουργίας

ΔΕΥΤΕΡΑ & ΤΕΤΑΡΤΗ 08:00 – 23:00 (συνεχές)

ΤΡΙΤΗ – ΠΕΜΠΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08:00–14:00 & 17:30-20:30

 Παρακαλούμε όπως κοινοποιήσετε την παρούσα και ενημερώσετε κατά την κρίση σας, με όποιο τρόπο θεωρείτε πρόσφορο, τα στελέχη Ε.Δ. και Λ.Σ.

Με σεβασμό

Γεώργιος Βουλγαράκης

Φαρμακοποιός

=========================

ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ 1952 –ΣΙΦΩΝ

Διαβάζοντας στην εφημερίδα του ΣΑ/ΣΜΥΝ του Ιουλ. -Αυγ.-Σεπτ. του 2013 σχετικώς με το τραγικό ατύχημα της 31/Αυγ./1952 στο Ναύσταθμο Σαλαμίνος, θυμήθηκα το γεγονός γιατί ήμουν Κυβερνήτης στο Α/Γ ΣΤΡΥΜΩΝ και ήμουν σε σημαντήρα του Ναυστάθμου.

Το 1952 είχαμε και ένα άλλο γεγονός που δημιούργησε ζημιές στα πλοία στο Ναύσταθμο Σαλαμίνος.

Πέρασε πάνω από την ακτή σίφωνας. Δημιούργησε προβλήματα κυρίως στα πλοία, γιατί κόπηκαν κάβοι από τις δέστρες στα αγκυροβόλια με αποτέλεσμα τα πλοία να βρεθούν μακριά από τα κρηπιδώματα με αρκετές ζημιές. Ήμουν προδετημένος με το Α/Γ κοντά στα συνεργεία της Βάσεως Υ/Β. Το Α/Γ δεν έπαθε τίποτε ούτε μετακινήθηκε γιατί χρησιμοποιούσα για το δέσιμο αρκετούς κάβους και συρματόσχοινα από την πλώρη και από την πρύμνη όπως και άγκυρες πρώρα και πρύμα. Το μόνο που πάθαμε ήταν οι αρκετές-μεγάλες και χονδρές σανίδες που σκέπαζαν το άνοιγμα προς τον χώρο αρμάτων να τις πάρει ο σιφων και να τις βρούμε μετά από πολύ ψάξιμο στο γήπεδο του Ναυστάθμου.!!

Όταν πέρασε ο σιφων από το Ναύσταθμο μετά από λίγη ώρα πηγαίναμε από το Πέραμα στον Ναύσταθμο με Β/Ζ ήμασταν τυχεροί.

Γ. Μόραλης.

 =========================

Ταξίδι χωρίς γυρισμό

Τελειώσαμε τη σχολή,πανέτοιμοι για τον αγώνα στο στίβο της ζωής.

Στο υποσυνείδητο χαρές, αθλοπαιδιές και γέλια.

Με τα χρόνια όλα άλλαξαν.Από Άλκιμοι, λυγίσαμε.Κληρονομήσαμε πόνους,γνώσεις, εμπειρίες, θανάτους.

Η αναγγελία της απώλειας συναδέλφου μας κτύπησε το καμπανάκι!

Τον τιμήσαμε όλοι μας όρθιοι σε στάση προσοχής.

Κι έπεσε σαν παραπέτασμα η σιωπή και πάλι!

Αθόρυβα διαλυθήκαμε.

Σκεπτικοί.

Είναι η ζωή μας τώρα πια μία αναμονή θανάτου.

Ελπίζουμε όμως μέσα μας κανείς να μην πεθάνει!

Γιατί, όπως λέει και ο Κ.Ουράνης,

΄΄Τότε οι νεκροί πεθαίνουνε,

όταν τους λησμονάνε΄΄.

Δεν είναι ο θάνατος που θα ΄ρθει… Είναι η ζωή που παίρνει πίσω ότι αυτή μας είχε δώσε….

 Μπήκα σ΄ ένα κήπο, και έκοψα λουλούδια,γιαυτούς που έφυγαν από κοντά μας! γιατί

τους νιώθω δικούς  μου. Έκοψα και ένα δεμάτι γαϊδουράγκαθα,για όσους μόνοι τους έσπασαν τον κρίκο της αλυσίδας και απομακρύθηκαν,από την άγκυρα!

Αυτούς τους νιώθω ξένους.

Δ. Σταματέλλος

4/8/2013

Μετά το εκκλησίασμα στο μικρό εκκλησάκι το Προφ. Ηλία.

============================

Ιωάννης Μαρτζούκος

 Αθήνα, 1/11/2013

Απόστρατος Αξιωματικός Π.Ν. (ΠΥ-Ρ/Ε)

Οδεμησίου 16-20

162 31 Βύρωνας – Αθήνα

τηλ.: 210 7651370 και 6946056688

ΠΡΟΣ:

Τον Αξιότιμον Πρόεδρον της Ελληνικής Κυβερνήσεως

Κύριον ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

Μέγαρο Μαξίμου

Αθήνα

ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Κύριου Ευάγγελου ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ, Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων

Υπουργείο Εθνικής Αμύνης (Γραφείο κ. Υπουργού)

Υπουργείο Οικονομικών (Γραφείο κ. Υπουργού)

Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (γραφείο κ. Αρχηγού)

ΕΑΑΝ (Γραφείο κ. Προέδρου)

Με την παράκληση να δημοσιευθεί η παρούσα στους ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΥΣ ΑΠΟΗΧΟΥΣ

ΣΑΣΜΥΝ (Γραφείο κ. Προέδρου)

ΘΕΜΑ: Φόρος ακίνητης περιουσίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ:        α) Πληροφορίες ημερησίου τύπου

                         β) Πληροφορίες τηλεοπτικών καναλιών

Είμαι Απόστρατος Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού και σας παρακαλώ να μου επιτρέψετε με όλο τον σεβασμό στην ιδιότητα σας αλλά και σε σας προσωπικά να σας μεταφέρω κάποιες προσωπικές μου απόψεις σχετικές με την φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας δια την οποίαν τόσα πολλά ακούγονται και γράφονται τον τελευταίο καιρό, χωρίς το επίσημο Κράτος να τα διαψεύδει.

Σε κάποιο χρονικό διάστημα μακρύ ή βραχύ εσείς το γνωρίζετε καλύτερα από όλους μας, θα μας ζητήσετε την ψήφο μας και τότε ο καθένας μας θα θέσει επί τάπητος όλες αυτές τις αποφάσεις τις οποίες εν ονόματι των ‘επιθυμιών’ της Τρόικας και των πιστωτών μας υλοποιούν κάποιοι αρμόδιοι του Υπουργείου των Οικονομικών, με την άδεια σας φυσικά, Ολοι τους αναμφισβήτητα έχουν περγαμηνές από υψηλής στάθμης πανεπιστήμια και εκπαιδευτικά ιδρύματα ιδιαίτερα του εξωτερικού, δεν συμμετέχουν όμως ούτε στις ανησυχίες ούτε στα προβλήματα ούτε στον απεγνωσμένο και βασανισμένο ψυχικό κόσμο του μέσου Έλληνα, του συνταξιούχου, του εργάτη, του άνεργου, αλλά και όλοτν αυτών που οι ευρωπαίοι σύμμαχοι μας μαζί με κάποιους Έλληνες επίορκους πολιτικούς διέλυσαν τις προσδοκίες τους, τα όνειρα τους, τους κόπους μιας ζωής-

Θα σας μεταφέρω μερικά παραδείγματα για να γίνω πιστευτός σε όσα σας αναφέρω.

–     Ο ναυτικός, ναύτης ή καπετάνιος, ο οποίος μία ζωή θαλασσοπνιγόταν και ίσως μερικοί ναυάγησαν ή πνίγηκαν για να στείλουν κάποια χρήματα στις οικογένειες τους για να επιβιώσουν αλλά και να αποκτήσουν ένα κεραμίδι όπως κοινώς λέγεται για να στεγάσουν τα παιδιά τους. καλούνται σήμερα να πληρώσουν ενοίκιο για το σπίτι που απέκτησαν. Και φυσικά ας μην ξεχνάμε ότι αυτά τα εμβάσματα που έστελναν ηύξαιναν την οικονομική ευρωστία της χώρας.

–     Οι στρατιωτικοί οι οποίοι σε όλη τους την ζωή αμείβοντο και εξακολουθούν να αμείβονται αντί πινακίου φακής φυλάσσοντας Θερμοπύλες τόσο στον νησιωτικό χώρο του Αιγαίου όσο και στον Έβρο και οι οποίοι απέκτησαν ένα σπίτι με δάνειο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου ή του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων θα κληθούν να πληρώσουν ενοίκιο για το ίδιο τους το σπίτι.

–     Ο μέσος Έλληνας εργάτης – δημόσιος υπάλληλος ή απλός ιδιώτης που αγωνίζετο μια ολόκληρη ζωή για την υγεία του για την μόρφωση των παιδιών του, για τα γεράματα του θα κληθεί να πληρώσει ενοίκιο για το ίδιο του το σπίτι.

–     Ο άνεργος του οποίου η όλη σημερινή κατάσταση διέλυσε την οικογένεια του και ο οποίος κατέληξε στα συσσίτια και δεν έχει να αγοράσει γάλα για τα παιδιά, του, έχει όμως ένα σπίτι που με θυσίες απέκτησε στο παρελθόν, θα κληθεί να πληρώσει φόρο ακίνητης περιουσίας. Από ποιο εισόδημα θα το πληρώσει;

–     Ο χωρικός, εργάτης γης που η όλη του περιουσία ήταν 2 κατσίκες, 5 πρόβατα, μία καλύβα και μία κακοτράχαλη πλαγιά σε κάποιο βουνό που βοσκούσε τα ζώα του, θα κληθεί να πληρώσει φόρο ακίνητης περιουσίας.

–     Ο χωρικός, εργάτης γης και αυτός, που έχει ένα αμπέλι, μερικά ελαιόδεντρα και ένα χωράφι για να καλλιεργεί κάποια χορταρικά για την οικογένεια του θα κληθεί να πληρώσει φόρο αγροτεμαχίων.

–     Ο κάτοχος ενός μεγάλου αγροτεμαχίου το οποίο έχει χαρακτηρισθεί και δασική έκταση και από το οποίο δεν έχει κανένα εισόδημα και ίσως δεν γνωρίζει που είναι θα κληθεί να πληρώσει φόρο αγροτεμαχίου.

–     Ο άνεργος Έλληνας που κληρονόμησε ένα ερειπωμένο σπίτι σε κάποιο χωριό θα κληθεί να πληρώσει φόρο ακίνητης περιουσίας.

–     Ο Έλληνας που ξεκίνησε να κτίσει ένα σπίτι με δάνεια και με στερήσεις μιας ζωής αλλά έμεινε στον σκελετό, στα μπετά όπως κοινώς λέγεται θα κληθεί να πληρώσει φόρο ακίνητης περιουσίας.

Ο συνταξιούχος, στρατιωτικός, δημόσιος υπάλληλος ή απλός πολίτης ο οποίος απεφάσισε να επιστρέψει στην γενέτειρα του μετά την συνταξιοδότηση του και για να κτίσει δύο δωμάτια σε ένα οικόπεδο εκτός σχεδίου, με άδεια της πολεοδομίας και που έπρεπε να έχει 4 στρέμματα για να μπορεί να βγάλει την σχετική άδεια και να κτίσει, θα πληρώσει φόρο ακίνητης περιουσίας τόσο για το νόμιμο ακίνητο το οποίο ήδη φορολογείται αλλά και για το οικόπεδο που φιλοξενεί το ακίνητο.

–     Οι αντικειμενικές αξίες είναι σήμερα διπλάσιες των εμπορικών όμως το επίσημο Κράτος τις διατηρεί ως έχουν.

Πάμπολλες είναι οι περιπτώσεις των αδικιών για την ακίνητη περιουσία και πολλές είναι οι πικρίες όλων μας.

Να βοηθήσουμε την πατρίδα όσο όμως μπορούμε και αν φυσικά μπορούμε. Αλλά μέχρι ποίου σημείου;

Η πολιτεία δυστυχώς ζητά τα πάντα από τον μέσο Έλληνα, ενώ οι έχοντες και κατέχοντες με τις καταθέσεις εντός και εκτός Ελλάδος, μένουν στο απυρόβλητο.

Για την λίστα Lagard η οποία επί ένα χρόνο συζητείται ποιος την απέκρυψε και ποιος την παραβίασε τίποτε δεν μάθαμε γι’ αυτούς που φιλοξενεί. Τίποτα δεν μάθαμε και για τις Off Shore εταιρείες που φοροδιαφεύγουν ούτε για τις δεκάδες χιλιάδες ίσως φοροφυγάδων που αναφέρονται σε άλλες λίστες. Το μόνο θετικό που ακούμε είναι για τις καθημερινές απαιτήσεις της Τρόικας όπου η Κυβέρνηση σας λέει σε όλα ΝΑΙ.

Όλοι αυτοί οι Ευρωπαίοι ‘εταίροι’ μας, μας έβαλαν στην ευρωζώνη όχι από καλοσύνη και αλληλεγγύη όπως εμείς πιστεύαμε εκείνους τους καιρούς αλλά για να κερδοσκοπήσουν εις βάρος της Ελλάδος και τότε και τώρα και αργότερα.

Σήμερα οι Τροϊκανοί μας ζητούν τα απομεινάρια της Εθνικής μας βιομηχανίας. Κάποια άλλη φορά εις το μέλλον ίσως να μας ζητήσουν τις εισπράξεις του Μουσείου της Ακρόπολης ή την μεταφορά του Ηνιόχου από το Μουσείο των Δελφών σε κάποιο Μουσείο της Γερμανίας, κατόπιν επιθυμίας των πιστωτών μας. Εμείς θα λέμε σε όλα ΝΑΙ;

Οι εταίροι μας στην Ευρώπη δεν ενδιαφέρονται ούτε για την υγεία μας, ούτε και για την παιδεία μας, ούτε για τις οικονομικές μας δυνατότητες ούτε για την Ιστορία μας ούτε για την Εθνική μας Άμυνα ούτε ποτέ εγγυήθηκαν τα εξ Ανατολών σύνορα μας.

Προσωπικά Κύριε Πρόεδρε ακόμα σας εμπιστεύομαι δεν ξέρω όμως αν θα μπορέσω να σας εμπιστευθώ και εις το μέλλον με όλες αυτές τις ανοχές υψηλόβαθμων κυβερνητικών προς τις απαιτήσεις των πιστωτών μας.

Εμείς οι Απόστρατοι αλλά και εν ενεργεία στρατιωτικοί έχουμε συνδέσει τη ζωή μας με τις Ε.Δ. σε πολύ νεαρά ηλικία και έχουμε γαλουχηθεί να σεβόμεθα τους ανωτέρους μας αλλά και τους κατωτέρους μας, να σεβόμεθα τον απλό πολίτη του οποίου είμαστε σαρξ εκ της σαρκός του αλλά και να σεβόμεθα τους εκάστοτε υψηλόβαθμους ή χαμηλόβαθμους πολιτικούς εκλεγμένων Κυβερνήσεων.

Με αυτό το σκεπτικό επιτρέψατε μου να σας αναφέρω ότι είτε βρίσκομαι εν ζωή είτε έχω αποδημήσει εις Κύριον, δεν θα ήθελα η Κυβέρνηση σας ή οποιαδήποτε άλλη Κυβέρνηση να χρεωθεί εις την Ιστορίαν ότι υπήρξε η Κυβέρνηση που φορολόγησε κατοικίες ανέργων, μαντριά, στάνες, κακοτράχαλες άγονες περιοχές αλλά και κοτέτσια ευρισκόμενα ως κτίσματα εντός αγροτεμαχίων που καμία οικονομική απόδοση δεν προσφέρουν.

Τελειώνοντας σας ευχαριστώ Κύριε Πρόεδρε αν διαβάσατε ή λάβατε γνώσιν αυτής μου της επιστολής με τις ανησυχίες μου και σας εύχομαι Υγεία.

Μετά τιμής

Ιωάννης Μαρτζούκος

Απόστρατος Αξιωματικός Π.Ν. (ΠΥ-Ρ/Ε)

 ======================

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ

Σε διαγωνισμό που έγινε στην Ουάσινγκτον πριν από περίπου 15 χρόνια για τον καταλληλότερο χαρακτηρισμό ενός λαού, εκείνου που θα παρουσιάζει καλύτερα την ψυχολογία του, πήραν μέρος περίπου ένα εκατομμύριο άτομα.

Δεκαπενταμελής επιτροπή από επιστήμονες επέλεξε ομόφωνα και βράβευσε τον δικαστή Ν. Κέλλυ για τον επιτυχημένο χαρακτηρισμό του Έλληνα.

«Μπροστά στο δικαστήριο της αδέκαστης ιστορίας, γράφει ο δικαστής,

ο Έλληνας αποκαλύφθηκε πάντοτε κατώτερος από τις περιστάσεις, αν και από διανοητική άποψη, κατείχε πάντοτε τα πρωτεία.

Ο Έλληνας είναι ευφυέστατος αλλά και εγωιστής, δραστήριος αλλά και αμέθοδος, φιλότιμος αλλά γεμάτος προλήψεις, θερμόαιμος, ανυπόμονος αλλά και πολεμιστής.

Έκτισε τον Παρθενώνα και αφού μέθυσε από την αίγλη του, τον άφησε αργότερα να γίνει στόχος των έριδων, ανέδειξε τον Σωκράτη για να τον δηλητηριάσει, θαύμασε τον Θεμιστοκλή για να τον εξορίσει, υπηρέτησε τον Αριστοτέλη για να τον καταδιώξει, γέννησε τον Βενιζέλο για να τον δολοφονήσει. Έκτισε το Βυζάντιο για να το εκτουρκίσει, έφερε το ’21 για να το διακυβεύσει, δημιούργησε το 1909 για να το λησμονήσει.

Τριπλασίασε την Ελλάδα και παραλίγο να τη θάψει. Κόπτεται τη μία στιγμή για την αλήθεια και την άλλη μισεί αυτόν που αρνιέται να υπηρετήσει το ψέμα. Παράξενο πλάσμα, ατίθασο, περίεργο, εγωπαθές και σοφόμωρο, ο Έλληνας. Λυπηθείτε τον, θαυμάστε τον αν θέλετε. Κι αν μπορείτε προσπαθήστε να τον ταξινομήσετε».

Θα άλλαζε έστω και μία γραμμή σήμερα???

Επιμέλεια

Χαρίλαος Σχοινάς

Ανθστής ε.α.

========================

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞ/ΚΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΟΡΟΥ

                                  ΚΕΠΟΡΟΣ – ΠΟΡΟΣ                                          

ΤΗΛ./FAX: 2298025697

e-mail: eaanporos@gmail.com

 Πόρος 27-11-2013

ΠΡΟΣ: Πρόεδρο ΣΑ/ΣΜΥΝ

ΘΕΜΑ: Κοινωνικές Παροχές.

Αγαπητέ Λευτέρη

Σου γνωρίζω ότι το παράρτημα μας διοργάνωσε έκθεση εικόνων Αγιογραφίας με πυρογράφο του Σημαιοφόρου (Ε) ε.α. Αναστασίου Δάγκλη σε αίθουσα του Δημαρχείου Πόρου από 15 έως 30 Ιουλίου 2013 και τα έσοδα της 1700,006 διατέθηκαν στο Σύλλογο Γονέων των Νηπιαγωγείων Πόρου, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για κάλυψη των λειτουργικών τους εξόδων.

Επισυνάπτω :

Πρόσκληση για τα εγκαίνια της έκθεσης, ευχαριστήρια επιστολή του εν λόγω Συλλόγου και φωτογραφίες από την επίδοση της επιταγής και σε παρακαλώ για δημοσίευση κατά κρίση σου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αρχιπλοίαρχος (Δδ) ε.α. Γ. Αλιφέρης ΠΝ

==============================

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ ΠΟΡΟΥ

Πόρος 23-7-2013    

ΤΗΛ. 2298029090-6972601190

syl.nyporou@hotmail.gr

 

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΟΡΟΥ

ΘΕΜΑ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Κύριοι,

Σας ευχαριστούμε θερμά για την χορηγία και υποστήριξή σας στην έκθεση αγιογραφίας του κυρίου Αναστασίου Δάγκλη, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν σε ανάγκες των Νηπιαγωγείων του νησιού μας.

Η πρωτοβουλία σας αυτή αποτελεί πρότυπο ενδιαφέροντος για το κοινό καλό στην ολοένα εκπύπτουσα ηθικά και πνευματικά εποχή μας.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

            Ο Πρόεδρος                                                                                Η Γραμματέας

Μελέτιος Κώτσαινας                                                                        Νεκταρία Ρουμάνη

===========================

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ    ΜΗ    ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ   «ΕΝΩΣΗ

ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Π.Ν. ε.α. – Λ.Σ.

ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ» ΠΑΠΑΡΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ 2, ΓΡΑΦ. 308,

Τ.Κ. 10561, ΠΛ.ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ, ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ/ΦΑΞ: 2103368569, KIN: 6944666804

www.kardiamou.gr, e-mail: info@kardiamou.gr

Αρ. Πρωτ.: 115. Από: 18-11-2013

ΠΡΟΣ: Σ.Α./Σ.Μ.Υ.Ν.

ΘΕΜΑ: Αλλαγή, μετονομασία

Σας γνωρίζουμε, με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του «ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ε.α. ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ- ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ», έγινε τροποποίηση του καταστατικού και μετονομάστηκε σε «ΕΝΩΣΗ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΩΝ ΑΞΙΟΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ε.α. – ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ», όπου και εγκρίθηκε από το Πρωτοδικείο Αθηνών.

Με θερμές ευχαριστίες-διατελούμε με τιμή

Για το Δ.Σ.

Μακρής Κωνσταντίνος

Αξιωματικός ΠΝ ε.α.

Πρόεδρος

===============================

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013

Ο   Αρχηγός   του   ΓΕΝ   έχει   προσκληθεί   να  παραστεί στην εκδήλωση.

ΑΝΟΙΧΤΗ     ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Γνωστοποιείται προς τα μέλη και τους φίλους Συναδέλφους της « ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Π.Ν. ε.α. – Λ.Σ.ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ» ότι η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του 2014, ακολουθούμενη με την καθιερωμένη Βράβευση-Απονομη «Τιμητικών Επαίνων» και ευχαριστήριων επιστολών στους Εθελοντές Αιμοδότες μας, θα γίνει, την Κυριακή 9 Φεβ. 2014 και ώρα 11:00 στο φιλόξενο χώρο του «ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ» Αθηνών, οδός Βας. Σοφίας και Ριζάρη αρ. 2, στάση μετρό «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ».

ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ… ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ (Α+, Β+, ΑΒ+, 0+, Α-, Β-, ΑΒ-, 0-)

Δώσε αγάπη… είναι στο αίμα σου

 ============================

Απόστρατος Αξιωματικός Π.Ν. (ΠΥ-Ρ/Ε) 

Ν. ΠΟΥΛΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε

Χαϊδάρι 02 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΟΣ: Υπεύθυνο Σύνταξης Έκδοσης

«ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΑΣΜΥΝ»

Κύριο Ελευθέριο Σφακτό

Αξιότιμε κύριε Διευθυντά

Με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία Ν. ΠΟΥΛΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε, η οποία δραστηριοποιείται, για περισσότερο από 25 χρόνια, σε όλους τους τομείς του αυτοκινήτου (εμπορία, ανταλλακτικά, service, φανοποιείο, βαφείο, ασφάλειες, υγραεριοκίνηση), είναι εξωτερικός συνεργάτης του Προμηθευτικού Οργανισμού Ναυτικού (ΠΟΝ).

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας μας η οποία ευρίσκεται στο Χαϊδάρι Λ. Αθηνών 243Α, θα βρείτε:

  • Τεράστια    ποικιλία    εγγυημένων    καινούργιων    και    μεταχειρισμένων

αυτοκινήτων από διάφορες μάρκες, με δυνατότητα ανταλλαγής.

  • Τεχνικές υπηρεσίες (service – φανοποιείο – βαφείο), υψηλού επιπέδου.

  • Ασφάλειες αυτοκινήτου – πυρός – ζωής.

  • Ασφαλή και αξιόπιστα συστήματα υγραεριοκίνησης

  • Πλήρη γκάμα γνησίων και μεταχειρισμένων ανταλλακτικών όλων των τύπων

των αυτοκινήτων Citroen-Peugeot – Renault.

  • Καινούργια μοντέλα μηχανών kawasaki και Peugeot scooters.

  • Πλούσια γκάμα όλων των επωνύμων ελαστικών.

Αντιλαμβανόμενοι τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις ιδιαίτερες παροχές που επιθυμούμε να προσφέρουμε στα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού (ένστολο — πολιτικό προσωπικό), οι οποίες έχουν ως εξής’·

* Προσφορά 35 € για έλεγχο ΚΤΕΟ σε συμβεβλημένο με την εταιρεία μας ΙΚΤΕΟ, με προκαθορισμένο ραντεβού στο Τηλ. 2105321180 Κιν. 6936111730.

*Έκπτωση, 10 € έως 30 €, στο ισχύον ασφαλιστήριο αυτοκινήτου, σε περίπτωση που μετά τη λήξη του, η ανανέωση του αντικατασταθεί με νέο συμβόλαιο, που θα εκδοθεί από το Πρακτορείο Ασφαλειών της εταιρείας μας.

*  Προσφορά 390 € για πλήρες σετ Ελαστικών Michelin Energy 195/55 RJ6.

*  Προσφορά 40 € για Βιολογικό καθαρισμό στο Πλυντήριο ΠΌΝ, το οποίο έχει μισθώσει η εταιρεία μας.

*Σε κάθε προβλεπόμενο SERVICE, καθώς και στις εργασίες φανοποιίας-βαφής ή οποιασδήποτε επισκευής που θα κάνετε  στο αυτοκίνητό σας, προσφέρουμε έκπτωση 10 % επί του κόστους εργασιών. Επισημαίνουμε ότι το συνεργείο μας λειτουργεί και Σάββατο.

*Διεκπεραίωση από την εταιρεία μας, κάθε ζημιάς από τις ασφαλιστικές εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε, και διαθέτουμε δωρεάν Ι.Χ. κατά τη διάρκεια της επισκευής του αυτοκινήτου.

* Δυνατότητα εξόφλησης και με Διατακτικές ΠON..

Κύριε Διευθυντά, θα θέλαμε στο σημείο αυτό να σας ενημερώσουμε ότι οι προσφερόμενες, από την εταιρεία μας, παροχές στα στελέχη του ΠΝ, σχεδιάστηκαν με γνώμονα την απεριόριστη εκτίμηση και ευγνωμοσύνη που αισθάνομαι για το ΠΝ, ως πρώην μόνιμο στέλεχος.

Κλείνοντας, αφού σας ευχαριστήσουμε, για την δημοσίευση της παρούσης στην εφημερίδα «ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΑΣΜΥΝ» θα θέλαμε να επισημάνουμε, ότι θα είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για όλους εμάς, η επίσκεψη όλων των ενδιαφερομένων στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, για την απολαβή των προαναφερθέντων παροχών.

Με εκτίμηση

Για τη Ν. ΠΟΥΑΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. Γιάννης Παυλάκης Κιν-6936111730

Λ. Αθηνών 243Α, 124 61 Χαϊδάρι – Τηλ.: 210 5820821,5822-130 – Fax: 210 5320205

====================================

Εταιρεία

Ασφαλιστικών – Χρηματοοικονομικών &

Μεσιτικών υπηρεσιών (ΜΑΣ.)

Οικονομίδης Γιάννης   (Συνάδελφος ε.α.)

ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ (20%)

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ                      ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ

ΙΠΠΟΙ

ΤΙΜΟΛΟΓΙΣΗ

ΕΞΑΜΗΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ

5-6

110,00

7-8

120,00

9-10

141,00

11-12

155,00

13-14

168,00

ΚΥΒΙΚΑ

ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ

ΕΞΑΜΗΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ

150 CC

63,00

300 CC

84,00

500 CC

84,00

700 CC

98,00

1000 CC

98,00

επισης εκπτωσεις σε :

δημοσιους

λιμενικούς

δικαστες

ιερωμένους

ανεργους

οικογενειες

 

Τα παραπάνω ασφάλιστρα αφορούν τον νομό Αττικής. Εκτός νομού Αττικής είναι χαμηλότερα τα ασφάλιστρα Τα ασφάλιστρα διαφέρουν ανάλογα την ηλικία του οδηγού και του οχήματος .

Επίσης η εταιρεία μας σας παρέχει ασφάλειες ζωής – πυρός καθώς και εξειδικεύεται σε θέματα υπερχρέωσης των πολιτών με ειδικό νομικό τμήμα. (Νόμος Κατσέλη)

Βίγλας 6 Αμπελόκηποι Αθήνα 11527    Τηλ: 210 6432412 210 6433674

φαξ: 2117900013      economyj@otenet.gr

===================================

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: