ΝΕΑ ΤΟΥ ΜΤΝ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

1. Κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα περιήλθε στο αρμόδιο Γραφείο Δανείων του ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ μεγάλος αριθμός αιτήσεων για ένταξη στο Ν.3869/2010, όπως τροποποιήθηκε με το Ν.4161/2013. Προς το σκοπό αυτό το Μ.Τ.Ν. ενημερώνει τους μετόχους και μερισματούχους του για τα ακόλουθα:

α. Το πρόγραμμα διευκόλυνσης παρέχεται υποχρεωτικά από Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου, που παρέχουν κατ’ επάγγελμα δάνεια καταλαμβανόμενα από το πεδίο εφαρμογής του εν λόγω Νόμου, ήτοι πιστωτικά ή χρηματοδοτικά ιδρύματα.
β. Το Μ.Τ.Ν. είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου και
φορέας της συμπληρωματικής σας ασφάλισης (με την καταβολή των μερισμάτων) και ως εκ τούτου δεν εμπίπτει στις διατάξεις του Ν. 4161/2013.

2. Κατόπιν των ανωτέρω και προς διευκόλυνση της εύρυθμης λειτουργίας του Ταμείου παρακαλούνται οι κ.κ. μέτοχοι και μερισματούχοι που έχουν λάβει δάνειο από το Μ.Τ.Ν. να μην αποστέλλουν αιτήσεις για ένταξη στο πρόγραμμα διευκόλυνσης δανειοληπτών.

Αντιναύαρχος ε.α. Μ.Κανάρης Π.Ν.
Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ

 ===============================

Επίσκεψη στα Μετοχικά Ταμεία Ναυτικού και Αεροπορίας

Πέμπτη 5 Σεπτ. 2013

Επίσκεψη στα Μετοχικά Ταμεία Ναυτικού και Αεροπορίας (ΜΤΝ και ΜΤΑ) πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Θανάσης Δαβάκης, όπου παρουσία των Αρχηγών ΓΕΝ Αντιναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη ΠΝ, ΓΕΑ

Αντιπτεράρχου (Ι) Ευάγγελου Τουρνά και των Υπαρχηγών ΓΕΝ Υποναυάρχου Παναγιώτη Παοτουσέα ΠΝ και ΓΕΑ Υποπτεράρχου (Ι) Γεωργίου Δριτσάκου, ενημερώθηκε εκτενώς για την παρούσα οικονομική κατάσταση των Ταμείων και τις προοπτικές τους.

Ο πρόεδρος του ΜΤΝ, Αντιναύαρχος ε.α. Μιλτιάδης Κανάρης ΠΝ και ο αντιπρόεδρος του ΜΤΑ Υποπτέραρχος ε.α. Ιωάννης Βογιατζής, παρουσίασαν στον Υφυπουργό αναλυτικά τα οικονομικά στοιχεία του τρέχοντος οικονομικού έτους, όπου αποτυπώνεται η επιτυχής προσπάθεια χρηστής διαχείρισης των πόρων των δύο

Μετοχικών Ταμείων.

Επίσης παρουσιάστηκαν οι προτάσεις των Διοικήσεων των δύο Μετοχικών Ταμείων για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας τους, με ταυτόχρονη ενίσχυση του μηχανισμού είσπραξης των θεσμοθετημένων πόρων τους.

 =============================

Χορήγησης Προκαταβολής Εφάπαξ Βοηθήματος

                                                                                                          

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

ΓΛΑΔΣΤΩΝΟΣ  1 – 10677 ΑΘΗΝΑ

Ημερομηνία : 25-7-2013 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

1.    Από τον Ειδικό Λογαριασμό Ταμείου Αλληλοβοηθείας Ναυτικού ( Ε.Λ.Ο.Α.Ν ) ανακοινώνεται ότι στην 17η συνεδρίαση ολομέλειας της Διοικούσας Επιτροπής του , αποφάσισε την έγκριση χορήγησης προκαταβολής ποσών 1.000,00 , 1.500,00 και 2.000,00 € κατά περίπτωση έναντι του εφάπαξ βοηθήματος, για όσους μετόχους έχουν λάβει πρωτόκολλο γραμματείας Ε.Λ.Ο.Α.Ν για το έτος 2013 από 1187 μέχρι και 1447 (ημερομηνίες κατάθεσης από 31/5 μέχρι και 25/6). 

2.    Έναρξη καταβολής ανωτέρω εγκριθέντων προκαταβολών από 29-7-2013.  

 ======================

Έγκριση Εφάπαξ Βοηθημάτων

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

1.   Από τον Ειδικό Λογαριασμό Ταμείου Αλληλοβοηθείας Ναυτικού ( Ε.Λ.Ο.Α.Ν ) ανακοινώνεται ότι σε συνεδρίαση ολομέλειας της Διοικούσας Επιτροπής του εγκρίθηκαν εφάπαξ βοηθήματα μετόχων οι οποίοι έχουν λάβει πρωτόκολλο γραμματείας Ε.Λ.Ο.Α.Ν για το έτος 2013 από 22 μέχρι και 109.

2. Έναρξη καταβολής ανωτέρω εγκριθέντων εφάπαξ βοηθημάτων από  15- 7 – 2013

3. Οι ενδιαφερόμενοι μέτοχοι για την παραλαβή του εφάπαξ από Ε.Λ.Ο.Α.Ν. θα πρέπει να προσκομίζουν Φορολογική ενημερότητα για είσπραξη χρημάτων χωρίς οφειλή στη ΔΟΥ δεδομένου ότι οι επιταγές έχουν ήδη εκδοθεί.

 

 Αρχιπλοίαρχος (Ο) Σ. Χριστόπουλος ΠΝ 

    ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΛΟΑΝ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: