ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΑ/ΣΜΥΝ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΑ/ΣΜΥΝ

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 19 του καταστατικού μας, διεξήχθησαν την Κυριακή 14 Απριλίου 2013 οι διαδικασίες της Γ.Σ./Εκλογές Νέου Δ.Σ.

Με ικανοποιητική παρουσία εγγεγραμμένων και ταμειακώς εντάξει μελών του Συνδέσμου, ακολουθήθηκε η εξής διαδικασία: (πρόεδρος εφορευτικής επιτροπής εξελέγη ο κ. Μ. Μαρκίδης)

 • Έκθεση πεπραγμένων απερχομένου Δ.Σ. για την περίοδο 2010-13. Ο Πρόεδρος ανέπτυξε λεπτομερώς τα όσα το Δ.Σ. πέτυχε ή προσπάθησε στο εν λόγω διάστημα, όπως αυτά έχουν αναγραφεί στην εφημερίδα μας και είναι ανηρτημένα στο διαδύκτιο.

 • Ταμειακός απολογισμός και ανάγνωση έκθεσης εξελεγκτικής επιτροπής. Η ταμειακή εικόνα του Συνδέσμου έκλεισε με καλό πρόσημο μετά και την οικονομική εξόρμηση του Δ.Σ. το 2012, που απέφεραν στο ταμείο 3500€. Τονίστηκε δε όλως ιδιαιτέρως η μεγάλη πτώση συνδρομών για το ίδιο έτος, συνέπεια των γνωστών οικονομικών περικοπών συντάξεων κ.α.

Image (8)

Image (7)

Στιγμιότυπα από τη Γ.Σ. – Εκλογές ΣΑ/ΣΜΥΝ

 • Ακολούθησε έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή δι΄ ανατάσεως της χειρός (καθολική) πάσης ευθύνης του απερχόμενου Δ.Σ.

 • Διαβάστηκε ο προϋπολογισμός για το τρέχον έτος, μειωμένου κατά 10-15% έναντι του προηγούμενου, κι εν συνεχεία ενημερώθηκαν τα μέλη για τα τρέχοντα και φλέγοντα θέματα που απασχολούν τα ε.α. στελέχη των Ε.Δ. γενικώς. Αναφέρθηκε η έντονη και δυναμική συμμετοχή του ΣΑ/ΣΜΥΝ σε όλες τις εκδηλώσεις φορέων Π.Ν. και όχι μόνο, διεκδικώντας την επίλυση των προβλημάτων αυτών. Ιδιαιτέρως τονίστηκε η θέση του Συνδέσμου μας που θεωρεί αναγκαία την διατήρηση των θεσμοθετημένων Ενώσεων Αποστράτων Αξ/κών στο υπάρχων νομικό καθεστώς Δημοσίου Δικαίου.

 • Μετά από ανταλλαγή απόψεων και θέσεων ακολούθησε η διαδικασία εκλογής νέου Δ.Σ. Υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ. έθεσαν άτομα επτά (7) όσες και οι θέσεις του Δ.Σ. Κατόπιν τούτου και με σύμφωνη γνώμη παρόντων, η εκλογή αυτών έγινε δια βοής. Το νέο Δ.Σ. που προέκυψε είναι το εξής (κατ΄ αλφαβητική σειρά):

 1. Βασιλάκης Γερ. Αντιπλοίαρχος (Ε) ε.α. (πρώην Αρχιμουσικός Π.Ν. Εθελ. 1980)

 2. Γαλανός Άγ. Αντιπλοίαρχος (Ε) ε.α. ΣΔΥΤΕΝ 1974

 3. Καλαρρύτης Κων. Υποπλοίαρχος (Ε) ε.α. ΣΜΥΝ 1982

 4. Μπουρβάνης Παν. Αντιπλοίαρχος (Ε) ε.α. ΣΔΥΝ 1974

 5. Νυχτάκης Κων. Σημ. (Ε) ε.α. Σ.Ν. 1954

 6. Σφακτός Ελ. Επστής ε.α. Σ.Ν. 1953

 7. Σχοινάς Χαρ. Ανθστής ε.α. Σ.Ν. 1967

 • Τέλος εξελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν οι:

α) Γερ. Καραχάλιος Αντιπλοίαρχος (Ε) ε.α. Σ.Ν. 1952

β) Δημ. Τουμπανάκης Υποπλοίαρχος (Ε) ε.α. ΣΜΥΝ 1982

γ) Δημοσ. Δοκιανός Αντιπλοίαρχος (Ε) ε.α. Σ.Ν. 1953 (αναπληρωματικός)

Η Γ.Σ. έκλεισε με κατανάλωση μεζέδων και ….πέντε λίτρων τσίπουρου και ρακί!!!, από την κάβα του Συνδέσμου που είχε δημιουργηθεί με τις κατά καιρούς προσφορές των, ανά την Ελλάδα μελών μας (Κρήτη, Αγρίνιο, Καρπενήσι, Μυτιλήνη κ.α.).

Image (9)

… Στην υγεία του ΣΑ/ΣΜΥΝ και των μελών του

Δύσκολο να αποφασιστεί το καλύτερο αφού στο τέλος τα ανακάτεψαν όλα. Μόνο οι Κρητικοί δεν σήκωναν μύγα στο σπαθί τους για την δική τους ρακί. Κρητίκαροι είναι αυτοί, μπορείς αν τους πας….κόντρα;;

Στην υγειά λοιπόν όλων μας και καλή επιτυχία στο νέο Δ.Σ.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ./ΣΑ/ΣΜΥΝ

Η σύνθεση του νέου Δ..Σ. /ΣΑ/ΣΜΥΝ μετά και τις τελευταίες εκλογές είναι η πιο κάτω: (πρακτικά  ύπ άριρθ,203 22/4/2013)

Image (6)

Το νέο Δ.Σ. του ΣΑ/ΣΜΥΝ. Από αριστερά Κ. Καλαρρύτης, Αγ. Γαλανός, Κ. Νυχτάκης, Ελ. Σφακτός, Π. Μπουρβάνης, Γερ. Βασιλάκης, Χαρ. Σχοινάς.

Ελ. Σφακτός Πρόεδρος

Αγ. Γαλανός Αντιπρόεδρος

Κων. Καλαρρύτης Γεν. Γραμματέας

Χαρ. Σχοινάς Ταμίας

Γερ. Βασιλάκης Δημ. Σχέσεις

Πετρ. Μπουρβάνης Μέλος

Κων. Νυχτάκης Μέλος

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ

Τα μέλη και το Δ.Σ. του ΣΑ/ΣΜΥΝ νοιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια έναν καλό φίλο και συνάδελφο. Τον Σημ. (Ε) ε.α. Ευστράτιο Μπαϊρλή, ο οποίος για πολλά χρόνια, προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες στον Σύνδεσμό μας. Άοκνος, ειλικρινής με πολύ ανιδιοτελή αγάπη για το Π.Ν. και συναδέλφους του αποτελούσε μία σπουδαία μονάδα στον Σύνδεσμό μας. Οι αυξημένες του υποχρεώσεις στον ΕΛ. ΣΥΝ. Υ/Β, εν όψει παγκοσμίου συνεδρίου Υ/Β, που έχει αναλάβει την οργάνωση ο εν λόγω Ελληνικός Σύνδεσμος (2014) τον υποχρέωσαν να επικεντρώσει όλες του τις δυνάμεις εκεί. Σαν τελειομανής που είναι, τον κατανοούμε απόλυτα και του ευχόμεθα (και σε όλο τον Σύνδεσμο Υ/Β) καλή επιτυχία. Στράτο και πάλι σε ευχαριστούμε.

Το Δ.Σ.

Advertisements

One Response to ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΑ/ΣΜΥΝ

 1. Λινα Τσωκου says:

  συγχαρητήρια στο νέο διοικητικό συμβούλιο! οι υπηρεσίες σας είναι πολύτιμες για όλους .

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: