ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΑΑΝ: YΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ (Ε)

(ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΑΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚA ΣΗΜΕΙΩΜΑTA ΟΣΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ)

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Αντιπλοίαρχος (Ε) ε.α. Εμμανουήλ Αναγνωστάκης του Ανδρέα γεννήθηκε το 1959 στο Γεράνι Χανίων.    Το 1974 εισήχθη στη Σχολή Δοκίμων Υπαξιωματικών Τεχνιτών Ναυτικού (ΣΔΥΤΕΝ) και αποφοίτησε το 1977 ως Δόκιμος Κελευστής Τ/ΠΒ.

      Ως Υπαξιωματικός και Ανθυπασπιστής  υπηρέτησε  από το 1977 έως το 1978 στο «ΚΕΠΑΛ» (σχολείο ειδικότητας Τ/ΠΒ), από το 1978 έως το 1979 στo συνεργείο «ΠΒ» της «ΔΝΟ/ΝΚ» για πρακτική εξάσκηση ειδικότητας και από το 1979 έως το 1981 στο «Α/Τ Μιαούλης» ως βοηθ. Υπολόγου Τ/ΠΒ.   Τo 1981 μετά από επιτυχείς εξετάσεις στην αγγλική γλώσσα στη JUSMAG  Greece, μετέβη στις ΗΠΑ όπου φοίτησε επιτυχώς σε σχολεία σχετικά με την ειδικότητα του. Από το 1982 έως το 1986 υπηρέτησε στο  «Α/Τ Σφενδόνη» ως υπόλογος πυροβόλων 5΄΄/38 και από το 1986 έως το 1988 στο συνεργείο «ΠΒ» της «ΔΝΟ/ΝΚ» ως ομαδάρχης επισκευής πυροβόλων 5΄΄/38 και 3΄΄/50 RF.   Από το 1988 έως το 1990 τοποθετήθηκε στη «SIMANAVALSTATION» (Norfolk Virginia USA) στο πλαίσιο του προγράμματος ανταλλαγής προσωπικού  μεταξύ Ναυτικών Ελλάδος – ΗΠΑ.   Από το 1990 έως το 1992 υπηρέτησε στο «Α/Τ Μιαούλης» ως υπόλογος Τ/ΠΒ  και το 1992 ήταν πλήρωμα παραλαβής της «Φ/Γ Μακεδονίας»   από τις ΗΠΑ (Jacksonville-Florida) στην οποία υπηρέτησε έως και το 1994 με τα καθήκοντα του Πυράρχη.   Επίσης από το 1994 έως το 1995 υπηρέτησε στην «Διοίκηση Ελικοπτέρων» στον Μαραθώνα ως υπόλογος οχημάτων.

Ως αξιωματικός (Ε) υπηρέτησε από το 1995 έως το 1997 στο «ΜΠ ΕΒΡΟΣ»   ως Ύπαρχος και από το 1997 έως το 2009 στη «Διεύθυνση Στρατολογίας του ΓΕΝ» (Β4) με καθήκοντα τμηματάρχη 3ου τμήματος Στρατολογίας από την οποία το 2009, τερμάτισε ευδοκίμως την 35ετή σταδιοδρομία του, με το βαθμό του Αντιπλοιάρχου (Ε).

Επίσης τα έτη 2010 & 2011 ανακλήθηκε στη ενέργεια ως Μόνιμος εξ Εφέδρων  και τοποθετήθηκε στο τμήμα Σταδιοδρομίας του ΓΕΝ (Β3-ΙΙΙ) ως Βοηθός Τμηματάρχη.

 

Φοίτησε με επιτυχία σε όλα τα προβλεπόμενα σταδιοδρομικά και σχολεία της ειδικότητας του και κατά την μετεκπαίδευση του στις ΗΠΑ, έλαβε τα παρακάτω πτυχία :

– American Language Course.  (San AntonioTX)

– Naval GunnerySchool Class “A”. (Great Lakes IL)

Basic Electricity and Electronics Class Α”. (Great Lakes IL)

Gun Ammunition Safety.(San Diego, CA)

3’’/50 Cal. RFTM Power Drive Course. (Virginia BeachVA)

Gun Battery Alignment Course(Virginia BeachVA)

– CIWS PHALANX Intermediate Maintenance Course(Norfolk VA)

  • Έχει τιμηθεί με όλα τα προβλεπόμενα για το βαθμό του παράσημα, μετάλλια και διαμνημονεύσεις.

  • Είναι έγγαμος και κατοικεί στην Αθήνα.

  • Σήμερα είναι πρόεδρος του πολιτιστικού και εξωραϊστικού συλλόγου

«Προοδευτική Ένωση Βοτανικού – Ρουφ».

  •   Είναι γνώστης της Αγγλικής γλώσσας και  χειρισμού Η/Υ.

  •   E-mail : m.anagnostakis@gmail.com

=================================

 

Αντιπλοίαρχος (Ε-ΔΙΑΧ) Π.Ν. ε.α. Στέλιος Παπαδάς.

Γεννήθηκα στον Άγιο Δημήτριο Βισαλτίας Σερρών το 1950 και μετά τις εγκύκλιες σπουδές μου, κατατάχθηκα στις τάξεις του Π.Ν. το 1969 κατόπιν διαγωνισμού, ως Δίοπος Διαχειριστής πρώτος στη σειρά επιτυχίας.

Φοίτησα σε όλα τα προβλεπόμενα σταδιοδρομικά σχολεία στα οποία και πρώτευσα.

Υπηρέτησα στα Πλοία του Στόλου (Α/Τ ΒΕΛΟΣ, Α/Τ ΣΦΕΝΔΟΝΗ, Α/Τ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ και Ν/Α ΚΙΧΛΗ), στα Πλοία της Υ. ΦΑΡΩΝ, (ΠΦΑ ΑΡΜΑΤΩΛΟΣ και Ν/Γ ΣΩΤΗΡ), στις Ν. Υπηρεσίες Ν.Β.Ν.Ε., Σ.Ν.Δ., ΚΕ ΠΑΛΑΣΚΑΣ, στη θέση του Γραμματέως της Ελληνικής Στρατιωτικής Αντιπροσωπείας στο SHAPE/Mons/ Belgium, στο Επιτελείο της ΔΝΕ και τέλος στο ΓΕΝ.

Το έτος 2005, τέθηκα σε αποστρατεία με το βαθμό του Αντιπλοιάρχου, ως Ευδοκίμως τερματίσας τη σταδιοδρομία μου και ευθύς αμέσως ανακλήθηκα στην ενεργό υπηρεσία, για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών, μέχρι το 2012. Το μεγαλύτερο διάστημα της 43ετούς περίπου υπηρεσίας μου στο Π.Ν., υπηρέτησα στο Επιτελεία της ΔΝΕ και του ΓΕΝ, ως Ειδικός Επιτελής επί θεμάτων Σταδιοδρομίας και Διοικητικού των Υπαξιωματικών και των Αξιωματικών.

Συμμετείχα στα Συμβούλια Κρίσεων, Επιτροπές Εξετάσεων καθώς και σε συσταθείσες με Υπουργικές Αποφάσεις Διακλαδικές Νομοπαρασκευαστικές Επιτροπές, για Σταδιοδρομικά, Διοικητικά και Οικονομικά Θέματα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. Έχω διδάξει στους μαθητές, της ΣΜΥΝ των Σταδιοδρομικών Σχολείων Αξιωματικών, Ανθυπασπιστών και Υπαξιωματικών.

Από το 1997 είμαι μέλος του Ναυτικού Μουσείου Ελλάδος. Τον Απρίλιο του 2012, μου απονεμήθηκε το Γ΄ Χρηματικό Βραβείο Διαγωνισμού Μελετών του περιοδικού Ν. Επιθεώρησης, για τη συγγραφή της μελέτης μου ΄΄ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ (Διένεξη Ελλάδας και Σκοπίων)΄΄.

Η κτηθείσα επιτελική εμπειρία μου, η γνώση των προβλημάτων που απασχολούν τους αποστράτους, η αγάπη μου να υπηρετήσω τα συμφέροντά τους και η ανάγκη όπως, κατά τις αρχαιρεσίες ανάδειξης Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΑΝ την 25η Νοεμβρίου 2012, εκλεγούν νέα μέλη, με οδήγησαν στη λήψη απόφασης να υποβάλλω αίτηση υποψηφιότητας για το νέο Δ.Σ., ευχόμενος παράλληλα καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψήφιους συναδέλφους μου.

==================================

Ο Πάνος Σταμάτης γεννήθηκε το 1960 στην Πάτρα και μεγάλωσε σε έναν παραθαλάσσιο οικισμό της Κορίνθου.

Απόφοιτος της ΣΔΥΗΝ (29ο) υπηρέτησε σε διάφορες υπηρεσίες του Πολεμικού Ναυτικού σαν Ηλεκτρονικός: Α/Τ ΒΕΛΟΣ, Α/Τ ΑΕΤΟΣ, Φ/Γ ΕΛΛΗ, Α/Τ ΤΟΜΠΑΖΗ, CCIS/MEDEAST, ΚΕΠΑΛ, ΔΤ/ΝΣ, ΥΥ, ΣΔΑΜ και αποστρατεύτηκε από την θέση του Διευθυντού της ΥΔΔΕ με το βαθμό του Πλωτάρχη. Φοίτησε σε διάφορα σχολεία του εξωτερικού ΄και εσωτερικού και συμμετείχε στο πλήρωμα παραλαβής της Φ/Γ ΕΛΛΗΣ στην Ολλανδία.

Είναι συγγραφέας λογοτεχνικών βιβλίων και γνωρίζει θέματα Νομικά, Δημόσιας Διοίκησης, Δημοσίων Σχέσεων, και Business Management. Είναι μαχητικός, έντιμος, αλτρουιστής και προβλέπει τα γεγονότα ώστε να μην χάνεται πολύτιμος χρόνος στην επίλυση των προβλημάτων, γράφει στο olapano.blogspot.com για θέματα των Ενόπλων Δυνάμεων, Νομικά, Λογοτεχνικά και Κοινωνικοπολιτικά.

Υπερασπιστής του Δικαίου δεν έχει φοβηθεί να συγκρουστεί αρκετές φορές με την Πολιτική και Στρατιωτική Εξουσία για την επίλυση διαφόρων θεμάτων ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Είναι πατέρας ενός αγοριού 10 ετών.

==========================

Είμαι ο Πλοίαρχος (Ε) Χαράλαμπος Αϊδίνης Π.Ν. ε.α. και επιθυμώ να είμαι υποψήφιος ως μέλος για το Δ.Σ/ΕΑΑΝ στις αρχαιρεσίες της 25ης Νοεμβρίου 2012, για ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ΕΑΑΝ.

Και τούτο, διότι θέλω να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού και Λιμενικού Σώματος για την διατήρηση της συναδέλφωσης και με πραγματικό ενδιαφέρον, στην διαφύλαξη των δικαιωμάτων μας, όπως, στην διαφύλαξη του ΝΝΑ ως ανεξάρτητου και για την παρεχόμενη εν γένει υγειονομική περίθαλψη για όλους τους αποστράτους και τις οικογένειές τους, στην επέκταση στον παραθερισμό να παραθερίσουν περισσότεροι συνάδελφοι.

Για τα ζωτικά οικονομικά θέματα που μας ενδιαφέρουν και τα οποία στην σημερινή οικονομική κρίση της Ελλάδος, μας έχουν εξαντλήσει, στο να μειωθούν τελευταία οι συντάξεις και τα μερίσματα από τα Μετοχικά Ταμεία – ΕΚΟΕΜΝ στο 50%, θα είμαι μαχόμενος, για άρση των ανωτέρω αδικιών.

Μέριμνα της ΕΑΑΝ είναι και θα είναι το Γραφείο Πρόνοιας ΕΑΑΝ που παρέχει οικονομική βοήθεια σε αναξιοπαθούντες συναδέλφους.

Πάντα ήμουνα και είμαι στην εξυπηρέτηση των συναδέλφων.

Υπενθυμίζω ότι συμμετείχα ενεργά, ως Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΑΑΝ στην δημιουργία του ΕΚΟΕΜΝ, που επακολούθησε η ισχύς του και για τους συναδέλφους του Λιμενικού Σώματος, ως επίσης και ενεργά στις μισθολογικές προαγωγές επόμενου και μεθεπόμενου βαθμού και στους απόστρατους.

Συνοπτικά αναφέρω την δράση μου και ζητώ την ψήφο των συναδέλφων αποστράτων του Π.Ν. και Λ.Σ., στους οποίους εναπόκειται η εκλογή μου στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΑΝ.

============================

Αντιπλοίαρχος (ΠΤ-ΗΝ) ε.α. Γρηγόριος ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Π.Ν.

Τελείωσα το Γυμνάσιο (ΟΓΔΟΗ) το 1955 στο Διαβολίτσιο Μεσσηνίας. Το 1956 κατετάγην κατόπιν εξετάσεων στο Π.Ν Σχολή Η-Η/Ν του ΚΕΚΑΝ ως Ηλεκτρονικός (Η/Ν) και το 1991 αποστρατεύτηκα με τον ανώτερο βαθμό της κατηγορίας μου.

Θέτω υποψηφιότητα για μέλος του ΔΣ/ΕΑΑΝ.

Το θετικό πολλαπλό έργο, η προσφορά προς όλα τα μέλη της ΕΑΑΝ, στην πρόνοια και αγαπητούς μου μαθητές ως αξιωματικός εκπαιδεύσεως Σχολών Η-ΗΝ είναι γνωστό και εγγύηση στην εκπροσώπηση της Ενώσεώς μας.

Είμαι συνιδρυτής της Πρόνοιας/ΕΑΑΝ καθώς εισηγητής και συνιδρυτής του Ταμείου Πρόνοιας και έκτοτε ενεργό μέλος.

Καλώ τους απόστρατους συναδέλφους, τις χήρες, τα ορφανά μέλη της ΕΑΑΝ καθώς και τους αγαπητούς, πρώην μαθητές μου και νυν Αξιωματικούς ε.α. όπως προσέλθουν στις αρχαιρεσίες στις 25 Νοεμβρίου 2012 και να με τιμήσουν με την ψήφο τους.

ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙΜΗ

Αντιπλοίαρχος (ΠΤ-ΗΝ) ε.α.

Γρηγόριος ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Π.Ν.

==========================

Ο  Γεώργιος Τζικάκης είναι Αντιπλοίαρχος (Ε) ΠΝ ε.α.

Είναι πρώτος στην τάξη του μετά την ενοποίηση των ειδικοτήτων. Έχει υπηρετήσει σε οχτώ πλοία και στο U.S.S. CLAUDE  V. RICKETTS ως μέλος της ελληνικής συμμετοχής στο επταεθνές  πλήρωμα. Ως αξιωματικός υπηρέτησε στη ΔΝΟ/ΝΣ στη ΣΝΔ και ως πλωτάρχης στο εκπαιδευτικό ΑΡΗΣ ως εκπαιδευτής κατά τον εκπαιδευτικό πλου των Ν. Δοκίμων στην Αυστραλία. ‘Εχει αποφοιτήσει από : α) οχτατάξιο γυμνάσιο. β) Το I.C. ELECTRICAL SCHOOL στο GREATLAKES ILL. ΗΠΑ με διάκριση HONOUR GRADUATE (95%) και  γ) διετή μαθήματα αγγλικής φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο του MICHIGAN ΗΠΑ. ‘Εχει μεταφράσει πέντε εκπαιδευτικά εγχειρίδια Ηλεκτροτεχνολογίας και έχει διορισθεί ως εκπαιδευτής στη σχολή Ηλ/Ην και στα εργαστήρια Ηλεκτρισμού και Ηλεκτρικών μηχανών της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων. Είναι μέλος του Δ.Σ. της ΕΑΑΝ από το Μάρτιο του 2004 , του ΜΤΝ (2005-2007) και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΑΑΝ από το Μάρτη 2010, προσφέροντας τις υπηρεσίες του προς τους συναδέλφους και τα ορφανικά μέλη, ιδιαίτερα στα οικονομικά θέματα. Ενημερώνει δημοσιεύοντας άρθρα και πίνακες οικονομικών δικαιωμάτων στο περιοδικό Θ.Α. Συμμετέχει στις επιτροπές πρόνοιας, παραθερισμού και ΟΣΜΑΝ.

=======================

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΕΡΟΥΚΗΣ Αντιναύαρχος Π.Ν. (ε.α)

Αμαζόνων 5 , 152 36  Πεντέλη – Αθήνα

Τηλ. 210-9592 633,  6937 183 001

  tgeroukis@hotmail.com,

  Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 26.01.1953, είμαι έγγαμος και πατέρας μίας κόρης.

 Απεφοίτησα από την Σ.Ν.Δ το 1976. Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας μου στο Πολεμικό Ναυτικό υπηρέτησα, μεταξύ άλλων, ως Διευθυντής Σχεδιασμού Πολιτικής και Επιχειρήσεων στο Νατοϊκό Στρατηγείο Μαδρίτης, Διευθυντής Γ. Κλάδου του Αρχηγείου Στόχου, επιτελής στο Κλάδο Επιχειρήσεων και Σχεδίων του Γ.Ε.ΕΘ.Α, επιτελής στο Στρατιωτικό Επιτελείο της Δ.Ε.Ε. στις Βρυξέλλες, Διευθυντής Σπουδών στη Ναυτική Σχολή Πολέμου και Διοικητής Μοίρας Πυραυλακάτων. Κυρίως, είχα την τιμή να διατελέσω Κυβερνήτης Φρεγάτας, Τορπιλακάτου, Πυραυλακάτου και Κανονιοφόρου.

 Κατέχω μεταπτυχιακό τίτλο στη Στρατηγική Ανάλυση και τον Χειρισμό Επίλυσης Κρίσεων, από το Πανεπιστήμιο του Aberdeen. Έχω ολοκληρώσει σπουδές στη Σχολή Εθνικής Αμύνης και στη Ναυτική Σχολή Πολέμου, ενώ έχω παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων στους τομείς των Διεθνών Σχέσεων, των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, του επιχειρησιακού Marketing και της Επικοινωνίας.

 Είμαι μέλος του Συνδέσμου Επιτελών Σχολής Εθνικής Αμύνης, του Συνδέσμου Αποφοίτων Σ.Ν.Δ και του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος. Από το 2010 είμαι αντιπρόεδρος της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών του Ναυτικού (ΕΑΑΝ).

 =====================

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Αρχιπλοιάρχου (Δδ) ΠΝ ε.α. Ι.Αγγελόπουλου

(Μέλος ΕΑΑΝ)

 

Ο Αρχιπλοίαρχος (Δδ) Π.Ν. ε.α. Ιωάννης Αγγελόπουλος κατατάχθηκε στο Π.Ν. το 1953.

Υπηρέτησε στις Σχολές Μονίμων Υπαξιωματικών του ΠΟΡΟΥ (ΣΜΥΝ) και του Ναυστάθμου Σαλαμίνας (ΣΔΥΤΕΝ).

Τοποθετήθηκε σε Διοικητικές θέσεις Σχολών και Υπηρεσιών καθώς και σε επιτελικές θέσεις (ΥΕΘΑ).

Αποστρατεύθηκε με τον βαθμό του Αρχιπλοίαρχου Π.Ν.

 Μετά την αποστρατεία του ασχολήθηκε με την Τοπική Αυτοδιοίκηση Β΄ βαθμού στην οποία εκλέχθηκε αίρετος Νομαρχικός Σύμβουλος ΑΘΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ.(1995-2002). Κατά τα έτη 2000-2002 διετέλεσε και Αντινομάρχης Πειραιά.

Παρακαλεί τους συναδέλφους να τον υποστηρίξουν στις εκλογές της ΕΑΑΝ της 25ης-11-2012 στις οποίες είναι υποψήφιος για τρίτη τριετία και υπόσχεται να συνεχίζει να εργάζεται για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν όλους μας.

                                                        =====================

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΥ Π.Ν.ε.α. Σπυρίδωνα Περβαινά

                       Τηλέφωνο 6932420089   e-mail pervenass@yahoo.gr

Γεννήθηκα στην Αλεξάνδρεια Αιγύπτου. Εισήλθα στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων το 1957 και απεφοίτησα ως Σημαιοφόρος Μάχιμος το 1961. Αποστρατεύτηκα το 1993 με τον βαθμό του Αντιναυάρχου Π.Ν. Υπηρέτησα σε πλοία του Π.Ν. και κυρίως σε Υ/Β. Διετέλεσα Κυβερνήτης σε Α/Τ και Υ/Β , Επιστολεύς Υ/Β , Διοικητής Υ/Β και Διοικητής ΣΝΔ. Υπηρέτησα σε επιτελικές θέσεις στη Διοίκηση Υ/Β , στο ΓΕΝ (Τμηματάρχης επιχειρησιακής εκπαίδευσης και Διευθυντής Προυπολογισμού) και  στον AFSOUTH στην Νεάπολη Ιταλίας. Απόφοιτος ΝΣΠ και ΣΕΘΑ. Μετά την αποστρατεία μου εργάσθηκα στον ιδιωτικό τομέα ως SECURITYOFFICERσε μία από τις μεγαλύτερες Ελληνικές Τράπεζες , μέχρι τον Ιούλιο του 2008 , οπότε σταμάτησα να εργάζομαι. Ασχολήθηκα με θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την περίοδο 2007-2010 διετέλεσα Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φιλοθέης. Ασχολήθηκα επί μακρόν με τα θέματα των αποστράτων και διετέλεσα Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποφοίτων Σχολής Υ/Β την περίοδο 1997-2005 και σήμερα Αντιπρόεδρος του εν λόγω Συνδέσμου ,  Αντιπρόεδρος της ΕΑΑΝ 2001-2004 και 2007-2010 και Πρόεδρος της ΕΑΑΝ από το 2010 μέχρι σήμερα. Εργάσθηκα σκληρά για την μη διάλυση της ΕΑΑΝ , για την σύσφιγξη των δεσμών με τις Ενώσεις/Συλλόγους ΝΠΙΔ ενδιαφέροντος Π.Ν. και Λ.Σ. και την προάσπιση των συμφερόντων των αποστράτων του Π.Ν. και του Λ.Σ.

=================

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: