ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Αρ. Πρωτ. 032

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι από 14 έως 15 Μαρτίου 2012 o Διοικητής της επιχείρησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης ATALANTA Rear Admiral Duncan L. Potts πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην χώρα μας.

Την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012 επισκέφθηκε το Αρχηγείο Στόλου όπου συναντήθηκε με τον Αρχηγό Στόλου Υποναύαρχο Κωνσταντίνο Μαζαράκη Αινιάνα ΠΝ και επιβιβάστηκε στην φρεγάτα ΥΔΡΑ όπου συνεχάρη τον Κυβερνήτη και το πλήρωμα για την επιτυχή συμμετοχή του πλοίου στην επιχείρηση. Σήμερα Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012 επισκέφθηκε το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού όπου συναντήθηκε με τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Κοσμά Χρηστίδη ΠΝ.

=================================

Αρ. Πρωτ. 033

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012 ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης ΠΝ συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Δημοκρατίας της Κορέας με επικεφαλής τον Ειδικό Απεσταλμένο της Δημοκρατίας της Κορέας, Πρέσβη κ. H.E. Dong – hee CHANG.

=================================

Αρ. Πρωτ. 038

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι o Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης ΠΝ, κατόπιν προσκλήσεως του Πολεμικού Ναυτικού του Κατάρ, συμμετέχει στην 3η Διεθνή Έκθεση και Διάσκεψη Ναυτικής Άμυνας και την Σύνοδο Ναυτικών Διοικητών Μέσης Ανατολής, που πραγματοποιούνται από 26 έως 28 Μαρτίου 2012 στη Ντόχα του Κατάρ.

====================================

Αρ. Πρωτ. 039

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 27 Μαρτίου 2012 πραγματοποιήθηκε επιστημονική ημερίδα με θέμα «Νευρικό Σύστημα: Η Ανάπτυξη και λειτουργία ενός εκπληκτικού Δικτύου» στο κινηματοθέατρο του Ναυστάθμου Σαλαμίνας. Η ημερίδα οργανώθηκε από το Ναυτικό Νοσοκομείο Σαλαμίνας με τη συμμετοχή εξειδικευμένων επιστημόνων – ερευνητών.

Στην ημερίδα παρέστησαν ο Διοικητής Διοικητικής Μέριμνας Ναυτικού Αντιναύαρχος (Μ) Παναγιώτης Ελληνιάδης ΠΝ, ο Αρχηγός Στόλου Υποναύαρχος Κωνσταντίνος Μαζαράκης Αινιάν ΠΝ, ο Διευθυντής

Υγειονομικού ΓΕΝ Υποναύαρχος (ΥΙ) Απόστολος Μαντίδης ΠΝ, ο Διοικητής ΝΣ Αρχιπλοίαρχος (Μ) Αναστάσιος Μιχάλαρος ΠΝ καθώς και Ιατροί και Φαρμακοποιοί από την περιοχή της Σαλαμίνας.

===================================

Αρ. Πρωτ. 44

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 4 Απριλίου 2012 στο Δώμα ΓΕΝ πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής βραβείων διαγωνισμού μελετών και φωτογραφίας του περιοδικού «Ναυτική Επιθεώρηση» παρουσία του Υπαρχηγού ΓΕΝ Υποναύαρχου Παναγιώτη Λίτσα ΠΝ.

Τα βραβεία μελετών και φωτογραφίας απονεμήθηκαν ως ακολούθως:

α. Α΄ Χρηματικό Βραβείο στον Πλoίαρχο (O) Α. Τσιλιβίγκο ΠΝ για τη μελέτη με θέμα: «Τα κινήματα του Ναυτικού στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας κατά τον 20ο Αιώνα».

β. Β΄ Χρηματικό Βραβείο στον Υποπλοίαρχο Χ. Γκιώνη ΠΝ για τη μελέτη με θέμα: «Κυβερνοπόλεμος: Η επίθεση στην ανάπτυξη και στην τεχνολογία».

γ. Γ΄ Χρηματικό Βραβείο στον Αντιπλοίαρχο ε.α. Σ. Παπαδά ΠΝ για τη μελέτη με θέμα: «Το Μακεδονικό ζήτημα (Διένεξη Ελλάδας και Σκοπίων)».

δ. Α΄ Έπαινο Μελέτης στον Δρ. Η. Ηλιόπουλο για τη μελέτη με θέμα: «Ευφυής Στρατηγική και Εφαρμοσμένη Διακλαδικότητα στην Βόρειο Θάλασσα: Το παράδειγμα της Νορβηγικής Εκστρατείας (1940) και ο ρόλος του Ναυτικού».

ε. Β΄ Έπαινο Μελέτης στον Υποπλοίαρχο Κ. Τσαπράζη ΠΝ για τη μελέτη με θέμα: «SONAR Πλευρικής Σαρώσεως: Μελετώντας μια »Άγνωστη» συσκευή».

στ. Α΄ Χρηματικό Βραβείο στον Σημαιοφόρο (Ε) Χρ. Γαρδιά για τη φωτογραφία με θέμα: «Χιόνια στο ΝΣ».

ζ. Β΄ Χρηματικό Βραβείο στην Κυρία Βαρβάρα Χιώτη για τη φωτογραφία με θέμα: «Ξωκλήσι στις Κυκλάδες».

Γ΄ Χρηματικό Βραβείο στην Κυρία Ελένη Παπαπαύλου για τη φωτογραφία με θέμα: «Άμπωτη».

θ. Α΄ Έπαινο φωτογραφίας στον Αρχικελευστή (ΝΟΣ)

Ι. Κατσαβό για τη φωτογραφία με θέμα: «Λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου».

ι. Β΄ Έπαινο φωτογραφίας στην Κυρία Βασιλική Τέα για τη φωτογραφία με θέμα: «Άγκυρα».

Aπό την απονομή βραβείων

==================================

Αρ. Πρωτ. 047

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης ΠΝ την 7η και 8η Απριλίου 2012, παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις της 186ης επετείου της Εξόδου της Ηρωικής Φρουράς των Ελεύθερων Πολιορκημένων στο Μεσολόγγι.

=================================

Αρ. Πρωτ. 048

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Kοσμάς Χρηστίδης ΠΝ μαζί με τον Αρχηγό ΛΣ – ΕΛ. ΑΚΤ. Αντιναύαρχο ΛΣ Κωνσταντίνο Σούλη επισκέφθηκαν σήμερα Τετάρτη 11 Απριλίου 2012 το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΝΝΑ) όπου με την ευκαιρία των Αγίων Ημερών του Πάσχα, αντάλλαξαν ευχές με το προσωπικό και τους νοσηλευόμενους.

Επίσκεψη Α/ΓΕΝ στο ΝΝΑ

==================================

 

Αρ. Πρωτ. 052

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης ΠΝ, την Τετάρτη 25 Απριλίου 2012, παρέστη στην επιμνημόσυνη δέηση εις μνήμη των πεσόντων του σώματος των Αυστραλών και Νεοζηλανδών στρατιωτών (ANZAC) στο Κοινοπολιτειακό Στρατιωτικό Νεκροταφείο στον Άλιμο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Τιμής και Μνήμης για τους πεσόντες στη Μάχη της Καλλίπολης»

Αντιπλοίαρχος Αδαμάντιος Χριστοδούλου ΠΝ

Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΝ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: