ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΑΑΝ 2012


Στις 18 Ιανουαρίου ημέρα Τετάρτη τελέσθηκε σε ζεστό περιβάλλον η κοπή πίτας της ΕΑΑΝ στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών παρουσία του Α/ΓΕΝ Αντιναυάρχου Κ. Χρηστίδη ΠΝ, του ΔΔΜΝ Αντιναυάρχου Π. Ελληνιάδη ΠΝ, του Α/Σ Υποναυάρχου Κ. Μαζαράκη-Αινιάν ΠΝ, του Διοικητού ΔΝΕ-ΣΝΔ Υποναυάρχου Α. Κάτσαρη ΠΝ, του Προέδρου του ΜΤΝ Αντιναυάρχου ε.α. Μ. Κανάρη ΠΝ και του Γενικού Διευθυντή αυτού, Αρχιπ/χου (Ο) Δ. Μποϊλέ ΠΝ.

Εκ των αποστράτων, μεταξύ πλείστων ανωτάτων και ανωτέρων, παρέστησαν: ο Ναύαρχος Χ. Λυμπέρης ΠΝ, επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ, οι Ναύαρχοι Λ. Βασιλικόπουλος ΠΝ και Ι. Στάγκας ΠΝ, επίτιμοι Α/ΓΕΝ, οι Αντιναύαρχοι Γ. Μόραλης ΠΝ, Ι. Θεοφιλόπουλος ΠΝ, Τ. Μασούρας ΠΝ, επίτιμοι Αρχηγοί Στόλου, οι πρόεδροι των ΣΑ/ΣΝΔ, ΕΣΥ, ΕΣΝΑ, ΣΑ/ΣΜΥΝ και ΠΜ/ΣΑΣΥ/ΠΝ καθώς και οι βραβευθέντες φοιτητές και μαθητές.

Ο κύριος Α/ΓΕΝ απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό με ευχές για το νέο έτος 2012. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της ΕΑΑΝ Αντιναύαρχος ε.α Σ. Περβαινάς ΠΝ έκανε σύντομη ενημέρωση για τα θέματα που αφορούν τους αποστράτους (μερίσματα ΜΤΝ, αγορά ακινήτου στα Χανιά της Κρήτης για το εκεί παράρτημα, κτλ),

Η τελετή άρχισε με τις βραβεύσεις, αρχής γενομένης από αυτούς που διακρίθηκαν για το πνευματικό και συγγραφικό έργο τους. Στη συνέχεια ακολούθησαν οι επίτιμοι πρόεδροι και μέλη του Δ.Σ.της ΕΑΑΝ, οι Πρόεδροι Συνδέσμων Συλλόγων και οι διακριθέντες στην εκπαίδευση, στον αθλητισμό και σε άλλους τομείς, απόστρατοι. Τελευταίοι, αλλά όχι έσχατοι, στη σειρά βραβεύσεως, οι αριστεύσαντες από τη νέα γενιά, τέκνα αποστράτων.

Μετά τις βραβεύσεις η υπομονή των μελών μας ανταμείφθηκε με τα εξαιρετικά τραγούδια της χορωδίας του Δήμου Αμαρουσίου υπό τον εξαίρετο μαέστρο Αιμίλιο Γιαννακόπουλο. Μετά το πέρας εγένετο δέηση και ακολούθησε η κοπή της πίτας. Το αναμνηστικό νόμισμα (φλουρί) βρέθηκε στο κομμάτι των βετεράνων του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, το οποίο παρέλαβε ο αρχαιότερος παρών, Αντιναύαρχος ε.α. Γ. Μόραλης ΠΝ, επίτιμος Α/Σ.

Μετά την τελετή ακολούθησαν τα ζεστά εδέσματα που συνοδεύονταν με μελωδίες από τμήμα ελαφράς μουσικής του ΠΝ.

Τις ευχαριστίες μας στο ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ για τη συνδρομή του στην παρουσία του ιερέως και στην τηλεοπτική και φωτογραφική κάλυψη της τελετής.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: