ΑΞΙΕΠΑΙΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

Καμία ιδέα, όσο σπουδαία και αν είναι, δεν έχει αξία αν δεν υλοποιηθεί. Επίσης, μικρές ιδέες, αποκτούν μεγάλη αξία όταν γίνονται πράξεις.

Aπό την επίσκεψη των μαθητών στον «ΠΕΖΟΠΟΥΛΟ»

Μία τέτοια ιδέα πήρε σάρκα και οστά, όταν το Δ.Σ. του ΣΑ/ΣΝΔ αποφάσισε να δείξει στα λίγα ελληνόπουλα, μαθητές γυμνασίου-λυκείου του ακριτικού μας Καστελλόριζου, έντεκα τον αριθμό. ότι «δεν τους ξεχνάμε». Κάτι που είχαν εκφράσει παλαιότερα οι Καστελλορίζιοι μέσω της Ναυτικής Ελλάδας. Έτσι, στις 10 Νεμβρίου 2011 αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Αποφοίτων ΣΝΔ μετέβη στη Μεγίστη όπου παρουσία όλων των τοπικών αρχών, γονέων των μαθητών και κατοίκων του νησιού, παρέδωσαν στους μαθητές από ένα Η/Υ (laptop) τελευταίας τεχνολογίας, ένα επίσης στο σχολείο, για αναβάθμιση του τρόπου διδασκαλίας και μάθησης. Δεν ξέχασαν και την «ώρα των παιδειών», απαραίτητο στοιχείο για την άσκηση και ψυχική ισορροπία των μαθητών. Μπάλες ποδοσφαίρου και βόλεϊ για τους μαθητές του Δημοτικού και Γυμνασίου-Λυκείου συμπλήρωσαν την προσφορά. Την ημέρα δε της τελετής κατέπλευσε, κατόπιν προσυνεννοήσεως με το ΓΕΝ, η πυραυλάκατος «ΠΕΖΟΠΟΥΛΟΣ», όπου στην τελετή παραβρέθηκε αντιπροσωπεία από το πλοίο, με επικεφαλής τον Κυβερνήτη του, Πλωτάρχη Β. Ράπτη Π.Ν.

Επίδοση των Η/Y στους μαθητές από τον Υποναύαρχο ε.α. Αντ. Αναστασάκη ΠΝ.
Διακρίνονται οι:Κυβερνήτης της ΤΠΚ ΠΕΖΟΠΟΥΛΟΣ Πλωτ. Βασ. Ράπτης ΠΝ και ο Αντιναύαρχος ε.α. Κ. Βάλλας ΠΝ

Μικρές κινήσεις, με σπουδαίο όμως μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. εσωτερικό και εξωτερικό. Συγχαρητήρια στο ΣΑ/ΣΝΔ για την σπουδαία απόφασή του.

Το Καστελλόριζο είναι και θα παραμείνει σύμβολο αποφασιστικότητας.

Ε.Σ.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: