ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΛΟ

Με συμμετοχή μεγάλου αριθμού αποστράτων, σε σύγκριση με προηγούμενα χρόνια, έγινε η επίσκεψη στον στόλο που οργάνωσε η ΕΑΑΝ (Δευτέρα 23 Μαΐου 2011).

Η θερμή φιλοξενία από το επιτελείο του Αρχηγείου, με επικεφαλής τον Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Π. Ευσταθίου Π.Ν., καθώς και η λεπτομερής ενημέρωση των αποστράτων από τον Δ/ντή του Α3 γραφείου Αντιπλοίαρχο Παρτσαλίδη Π.Ν., ευχαρίστησε κι εμπλούτισε τις γνώσεις των ε.α.  για το σύγχρονο Ναυτικό. Ένα όπλο που η ραγδαία του εξέλιξη, σε όλους τους τομείς, το κάνει τελείως διαφορετικό για αυτούς που αποστρατεύτηκαν πριν λίγα ακόμα χρόνια. Πόσο μάλλον για αυτούς που μετρούν…..δεκαετίες. !!! Στις ερωτήσεις και απορίες που τέθηκαν από τους αποστράτους, ο αρχηγός στόλου απάντησε με σαφήνεια και ειλικρίνεια, κάτι που τονίστηκε με ικανοποίηση και ευχαριστίες από τους παρευρισκόμενους (κ.κ. Ν. Αρτεμάκη, Κατσαλούλη, Βέννη Αθαν. και τον Πρόεδρο της ΕΑΑΝ κ. Περβαινά). Ακολούθησε μικρή δεξίωση στη Φ/Γ Ψαρά, αφού προηγουμένως προηγήθηκε σύντομη ενημέρωση για την μαχητικότητα του πλοίου από τον Κυβερνήτη Αντιπλοίαρχο Φρ. Λελούδα Π.Ν. Σημειωτέων ότι το πλοίο ήταν έτοιμο για απόπλου (ανάληψη επιχειρησιακού ελέγχου στο Αιγαίο), κάτι που έγινε ευθύς μετά την επίσκεψη των αποστράτων.

Μία πετυχημένη κίνηση της ΕΑΑΝ που «αναζωογονεί» όσους βρίσκονται και μετά την αποστρατεία τους κοντά στο Ναυτικό και θέλουν να διατηρούν τις αναμνήσεις τους με αυτό.

Ε.Σ.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: