ΤΟ ΔΣ της Ε.Θ.Ε.


Με απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελου Βενιζέλου ορίσθηκε το καινούργιο ΔΣ της Ελληνικής θαλάσσιας Ένωσης.

Ο Αντιναύαρχος ε.α. Τιμόθεος Μασούρας Π.Ν. είναι ο νέος Πρόεδρος της Ε.Θ.Ε. ο οποίος διαδέχεται στη θέση αυτή τον Αντιναύαρχο ε.α. Ξενοφώντα Μαυρογιάννη Π.Ν. Στις θέσεις των δύο Αντιπροέδρων ορίσθηκαν ο Υποναύαρχος ε.α. Αναστάσιος Κοντογιάννης ΠΝ και ο εφοπλιστής κ. Πάνος Λασκαρίδης. Οι άλλες θέσεις του Δ.Σ. της Ε.Θ.Ε. στελεχώνονται από τους: Πλωτάρχη Κωνσταντίνο Βαρουξή ΠΝ, Πλοίαρχο ΛΣ-ΕΑ Δημοσθένη Παπαλεονάρδο, τον υπάλληλο Α’ Βαθμού ΠΕ Δημοσιονομικών κ. Κωνσταντίνο Μπουκουβάλα και τον ιδιώτη κ. Ιωάννη Μαραγκουδάκη. Αναπληρωματικά μέλη ορίσθηκαν ο Αντιπλοίαρχος ΛΣ Γεώργιος Μανωλούδης και η υπάλληλος Α’ βαθμού ΠΕ Δημοσιονομικών κ. Ελένη Παπασπύρου.

Στον απερχόμενο πρόεδρος της ΕΘΕ Αντιναύαρχο ε.α. Ξεν. Μαυρογιάννη ΠΝ, ο ΣΑ/ΣΜΥΝ εκφράζει τις ευχαριστίες του για τη σύντομη συνεργασία που είχαν και του εύχεται καλή συνέχεια στις πολύπλευρες ασχολίες τους.

Ο κ. Μαυρογιάννης επί έξι και πλέον χρόνια υπηρέτησε με όλες του τις ψυχικές και πνευματικές δυνάμεις σε ότι η ΕΘΕ δραστηριοποιείται. Όσοι είναι συνδρομητές του περιοδικού «Ναυτική Ελλάς», γνωρίζουν. Στο νέο πρόεδρο, Αντιναύαρχο ε.α. Τιμόθεο Μασούρα ευχόμαστε καλή «ρότα» στο τιμόνι της Ε.Θ.Ε.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: