ΝΕΑ ΤΗΣ ΣΜΥΝ

Στις 12 Απριλίου ε.ε. έγινε στο πεδίο ασκήσεων της σχολής η τελετή παράδοσης – παραλαβής Διοικητών ΣΜΥΝ.

Παρουσία του Διοικητικού ΔΝΕ Υπον. Γ. Καλογήρου ΠΝ παρέδωσε καθήκοντα Διοικητού ο αρχιπλοίαρχος Απόστολος Μπάστας ΠΝ στον παραλαμβάνοντα αρχιπλοίαρχο Γεωργ. Μπάκο ΠΝ.

Ο απερχόμενος και αποστρατευθείς Διοικητής τόσο στην ημερήσια διαταγή του όσο και στον αποχαιρετιστήριο λόγο του αναφέρθηκε στις προσπάθειές του και στις προόδους που έκανε η σχολή κατά τη διάρκεια της διοικήσεώς του, τονίζοντας την ανάγκη συνεχούς προσπάθειας για αναβάθμιση της σχολής Υπαξιωματικών. Αναφέρθηκε στην επικείμενη αποστρατεία του ευχαριστώντας συναδέλφους, φίλους συνεργάτες και ανωτέρους για την άριστη συνεργασία που είχαν, την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι πάντες στην εκτέλεση των καθηκόντων του και φυσικά στο τέλος της καριέρας του στο ΠΝ. Και όπως έχουμε γράψει σε προηγούμενο φύλλο (106/2010) για την αποστρατεία που μοιραίως κάποτε φτάνει για όλους, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος. Για τον «γκρινιάρη και μεμψίμοιρο» είναι λύτρωση. Για τον σωστό επαγγελματία που είχε μία αρμονία με τον εαυτό του και το επάγγελμά του έχει ήσυχη τη συνείδησή του ότι προσέφερε έργο. Ο αποχωρών διοικητής ήταν σαφής επ’ αυτού στον αποχαιρετιστήριο λόγο του καταχειροκροτηθείς.

Στη δεξίωση παρευρέθηκε μεγάλος αριθμός μελών του ΑΝΣ με επικεφαλής τον Αρχηγό Στόλου, τον επίτιμο Α/ΓΕΝ Γ. Καραμαλίκη, αντιπροσωπείες επιτελείων ΔΝΕ, ΣΜΥΝ, Καθηγητών, Δοκίμων Υπαξ/κών, πρώην Διοικητών σχολής και απόστρατοι φίλοι και συμμαθητές του αποχωρούντος. Στον αποχωρήσαντα Διοικητή ο ΣΑ/ΣΜΥΝ προσέφερε αναμνηστικό δώρο ευχόμενος υγεία, καλή αποστρατεία κι επιτυχία στους νέους του στόχους.

ΣτΣ: Υποδιοικητής σχολής παρέλαβε ο Αντιπλοίαρχος Δ. Φιλίνης  Π.Ν. και Διευθυντής σπουδών ο Πλωτάρχης Γ. Κοκκινόπουλος Π.Ν.

Στους αγώνες καλαθοσφαίρισης ΑΣΣΥ που οργάνωσε η ΣΜΥΝ (4-8 Μαΐου, κλειστό γυμναστήριο Αγίας Βαρβάρας-Αιγάλαιο, πρωταθλήτρια ανεδείχθη η σχολή

Έλαβαν μέρος οι σχολές ΣΜΥ, ΣΜΥΝ, ΣΤΥΑ, ΣΥΔ, ΣΧ. ΑΣΤΚΩΝ.

Στην τελετή έναρξης και επίδοσης βραβείων παρέστη ο Διοικητής ΔΝΕ Υποναύαρχος Γ. Καλόγερος Π.Ν., ο Διοικητής ΣΜΥΝ Αρχιπλοίαρχος Γ. Μπάκος Π.Ν., εκπρόσωποι επιτελείων ΑΣΣΥ, ΣΑ/ΣΜΥΝ, ΠΜ/ΣΑΣΥ/ΠΝ, μαθητές συμμετεχόντων σχολών και εκπρόσωποι του Δήμου Αγίας Βαρβάρας με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο κ. Βασ. Βόσσο

Aπό την τελετή παράδοσης- παραλαβής Διοικητών ΣΜΥΝ

Επίδοση αναμνηστικού στον παραδίδοντα και αποστρατευόμενο Διοικητή ΣΜΥΝ, αρχιπλοίαρχο Απ. Μπάστα από τον
πρόεδρο του ΣΑΣΜΥΝ Ελ. Σφακτό

Από την τελετή έναρξης των αγώνων

Η ομάδα καλαθοσφαίρισης της ΣΜΥΝ.
Πρωταθλήτρια ΑΣΣΥ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: