ΝΕΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση  χαιρετίζουμε την ίδρυση Συλλόγου Καρδιοπαθών Αξ/κών ε.α. Π.Ν.-Λ.Σ. και φίλων. Η υγεία, το πιο πολύτιμο αγαθό της ζωής, όταν μπαίνει σε δοκιμασία, δικαιούται την αμέριστη συμπαράσταση της κοινωνίας. Συγχαρητήρια στα ιδρυτικά του μέλη κι ευχόμαστε στο πρώτο Δ.Σ., ευόδωση των σκοπών του. Ο ΣΑ/ΣΜΥΝ πάντα στην διάθεση του Συλλόγου κι ευχαρίστως να φιλοξενήσει στα γραφεία της την προσωρινή στέγαση του νέου Συλλόγου για όσο χρόνο χρειαστεί. Ως εκ τούτου, εκδόθηκε βεβαίωση «φιλοξενίας« του εν λόγω Συλλόγου.

 

ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ

ε.α. Π.Ν. – Λ.Σ. ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ

ΟΔΟΣ 17ης  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΡ.18

ΧΟΛΑΡΓΟΣ  15562

ΑΡ. ΠΡΩΤ. 030 από 12-10-2010

FAX: 6547900 ΤΗΛ.: 6526753,6944666804

 

ΠΡΟΣ: ΣΑΣΜΥΝ

ΘΕΜΑ: Γνωστοποίηση ιδρύσεως Συλλόγου

 

Σας γνωρίζουμε ότι με την υπ’ αρ. 3949/19-5-2010, απόφαση πρωτοδικείου Αθηνών, που καταχωρήθηκε στο βιβλίο σωματείων με αριθ. 28273 ιδρύθηκε Σωματείο του Α.Κ. με την επωνυμία «Σύλλογος Καρδιοπαθών Αξιωματικών ε.α. Π.Ν., Λ.Σ. και Φίλων«. Με έδρα την Αθήνα και με σαφή ανθρωπιστικό και μη κερδοσκοπικό σκοπό με αποστολή την αρωγή και συμπαράσταση προς τα καρδιοπαθή μέλη του.

 

Κατά τις αρχαιρεσίες εκλέγησαν στην ακόλουθη σύνθεση το Δ.Σ.

 1. ΜΑΚΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΤΗΛ. 6944666804
 2. ΔΟΥΚΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΤΗΛ. 6972540546
 3. ΤΡΙΓΚΑΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ. ΤΗΛ. 6976417888
 4. ΤΣΑΚΩΝΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΤΑΜΙΑΣ. ΤΗΛ. 6942013324
 5. ΛΕΚΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΛΟΣ. ΤΗΛ. 6932182873
 6. ΓΚΟΥΖΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΕΛΟΣ. ΤΗΛ.210 8910801
 7. ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΔΗΜ. ΜΕΛΟΣ. ΤΗΛ. 6932182873

 

Παρακαλούμε όπως:

 • Χορηγήσετε βεβαιωτικό για παραχώρηση-συστέγαση χώρου γραφείου στο όνομα του Προέδρου, για χρήση στη ΔΟΥ, προς έκδοση ΑΦΜ
 • Η παρούσα δημοσιευθεί στην έγκριτη εφημερίδα σας.

 

 

Ευχαριστούμε και διατελούμε με τιμή

Για το Δ.Σ.

Αντιπλοίαρχος ε.α.(ΠΥ) Κ. Μακρής Π.Ν.

Πρόεδρος

 

===========

Άρθρο 3

ΣΚΟΠΟΙ

Σκοποί του Συλλόγου είναι η άμεση και συνεχής αρωγή των μελών Καρδιοπαθών Αξιωματικών ε.α. Πολεμικού Ναυτικού, Λιμενικού Σώματος και φίλων αυτών.

1.  Μέριμνα   και   συλλογή   αίματος   και   αποθήκευση,   φύλαξη στο    Αιματολογικό    τμήμα    του Ναυτικού    Νοσοκομείου Αθηνών.

2.  Μέριμνα   για    άμεση    επαναφορά    σε    ενέργεια    των    σε αποστρατεία   Μελών,   όταν  απαιτείται  θεραπεία,   εγχείρηση στο   Εσωτερικό –   Εξωτερικό,   καθώς   και  για   οποιαδήποτε εξειδικευμένη     εξέταση,     ούτως , ώστε     η     οικονομική επιβάρυνση να βαρύνει το Δημόσιο και όχι το Μέλος.

3.  Μέριμνα   σε   συνεργασία   με  το   ΝΝΑ  για   πάγια   θεσμική επίσκεψη  στα εξωτερικά ιατρεία, χωρίς ραντεβού  και στα επείγοντα περιστατικά  χωρίς χαρτί προτεραιότητας.

4.  Καθοδήγηση    των    μελών    σχετικά    με    τα    θέματα    και προβλήματα    που     αντιμετωπίζουν     με     την     Εξεταστική Κρατική   Πρωτοβάθμια   Υγειονομική   Επιτροπή   της   Αγίας Παρασκευής     ή      Αιγάλεω  ή      Πειραιώς.   Ως   προς      τη γνωμάτευση   ποσοστού   αναπηρίας   67 % άνω   και υποβολή της   απόφασης   με   την   ετήσια   φορολογική   δήλωση   για έκπτωση από το φόρο εισοδήματος.

5.  Έκδοση   από  τις  Νομαρχίες  κάρτας  δωρεάν   μετακινήσεως των μελών του Συλλόγου για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

6.  Μέριμνα για οργάνωση  σεμιναρίων  δύο  φορές τον χρόνο από    ιατρούς   του   Ναυτικού   Νοσοκομείου    Αθηνών προς ενημέρωση,  παροχή     συμβουλευτικών,     προληπτικών     και υπηρεσιών   αρωγής  και  προαγωγής  υγείας   στα   μέλη   του συλλόγου και γενικότερα στο κοινωνικό σύνολο.

7.  Η ανάδειξη   και  ενίσχυση  της  κοινωνικής  ευαισθησίας  και του    πνεύματος εθελοντικής   προσφοράς      και    η    ευρεία συνεργασία   για   την επίτευξη   των   με   κρατικές   και   μη υπηρεσίες.

8.  Η  συνεργασία   με  κυβερνητικούς  και      μη   κυβερνητικούς Οργανισμούς   και την Τοπική Αυτοδιοίκηση   για κοινωνική ευημερία,   ποιότητα   ζωής   και   τήρηση και εφαρμογή   των δικαιωμάτων     του     ανθρώπου.  Ιδιαίτερα     την     προώθηση

συνεργασιών και τη διάθεση τεχνογνωσίας , εμπειρογνωμοσύνης και εμπειρίας σε τομείς υγείας και κοινωνικής προστασίας των μελών του συλλόγου και γενικότερα του κοινωνικού συνόλου.

9. Να ενεργήσει ο Σύλλογος για την βελτίωση των συνθηκών και τη δυνατότητα προς τροποποίηση Υπουργικών Αποφάσεων(πχ αρ.φ 21/2361/7-10-1993 του Υπουργείου Υγείας) και γενικότερα αποφάσεων αρμοδίων αρχών, νομοθετημάτων κλπ , που ρυθμίζουν και καθορίζουν τα ποσοστά αναπηρίας και τη διαδικασία της αναγνώρισης των ποσοστών αναπηρίας από τις Υγειονομικές επιτροπές.

10. Η   νομική   πληροφόρηση   και   διάθεση   τεχνογνωσίας για θέματα υγείας ,   κοινωνικής ασφάλισης των μελών του συλλόγου και γενικότερα του κοινωνικού συνόλου.

11. Καθορισμό μελών στην ΕΑΑΝ , στο Γραφείο Πρόνοιας για το  Ναυτικό  Νοσοκομείο Αθηνών για άμεση βοήθεια των καρδιοπαθών νοσηλευομένων συναδέλφων   μελών.

12. Συνδρομή και βοήθεια για την επίλυση οιουδήποτε προβλήματος απασχολεί τα μέλη μας σχετικά με τους σκοπούς του Συλλόγου μας.

13. Οργάνωση και εξασφάλιση στενής συνεργασίας με οποιοδήποτε Καρδιολογικό Κέντρο εντός και εκτός Ελλάδος.

14. Σύσταση επιτροπής μελέτης θεμάτων που αφορούν άμεσα τον Σύλλογο αλλά και γενικότερου ενδιαφέροντος και οργάνωση κοινωνικών, επιμορφωτικών κλπ δραστηριοτήτων για τα   μέλη του Συλλόγου

Advertisements

2 Responses to ΝΕΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

 1. Νασοπουλος Αθανασιος says:

  Αξια τα στελεχη που κανουν τετοιες κινησεις και πρεπει να βοηθησουμαι ολοι μας.
  Ειμαι αποστρατος ΠΝ των Υ/β και θα ενημερωσω και αλλους συναδελφους μας

 2. Συγχαρητήρια στην ιδρυτική ομάδα του νέου συλλόγου και ειδικότερα στους Κώστα Μακρή και Χρήστο Λέκκα της Σειράς μου, πράγματι είναι μία εξαιρετική προσπάθεια !!!
  Με μία παρατήρηση γιατί όμως μόνο των Αξιωματικών και όχι των αποστράτων ΠΝ και ΛΣ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: