47η Διεθνής Συνάντηση των Συνδέσμων των Υποβρυχίων

Στην Διεθνή συνάντηση στην Νετάνυα του Ισραήλ συμμετείχαν αντιπροσωπίες, μετά των οικογενειών, συγγενών και φίλων των Συνδέσμων Υποβρυχίων απο 18 χώρες απο όλο τον Κόσμο. (ΑΓΓΛΙΑ – ΑΜΕΡΙΚΗ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΓΑΛΛΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΔΑΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ – ΙΤΑΛΙΑ – ΙΑΠΩΝΙΑ – ΙΣΡΑΗΛ – ΚΑΝΑΔΑΣ – ΝΟΡΒΗΓΙΑ – ΟΛΑΝΔΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ – ΡΩΣΙΑ -ΣΟΥΗΔΙΑ – ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ. )

=============

===========

Στα πλαίσια του προγράμματος που διήκησε απο 23-27 Μαΐου 2010, έγιναν επισκέψεις σε χώρους ιδιαίτερου Τουριστικού, Ιστορικού, και Θρησκευπκού ενδιαφέροντος για όλους τους συμμετέχοντες.

Συγκεκριμένα η Ελληνική ανττπροσωπεία είχε την ευκαιρία να διευρύνει τον κύκλο γνωριμιών μέσα απο πς επαφές με συναδέλφους των άλλων κρατών, κατά την διάρκεια διαφόρων εκδηλώσεων, εκδρομών επισκέψεων σε αξιοθέατα, και παράλληλα να ενημερωθεί απο τους αρμόδιους τοπικούς παράγοντες στο Τελ Αβίβ, Χάιφα, Παλαιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, Ναζαρέτ, ( στους αγίους τόπους).

==============

===============

Όπως και πέρυση τον Σεπτέμβριο του 2009 στο San Diego της Αμερικής, έτσι και φέτος στο αποχαιρετισήριο δείπνο που έγινε σε υπαίθριο χώρο του Ξενοδοχείου, η Ελληνική αντιπροσωπία έκανε και πάλι αισθητή την παρουσία της, αποκομίζοντας ευμενή σχόλια απο όλους τους παρευρισκομένους για την καλαίσθητη και ομοιόμορφη εμφάνιση με σμόκιν θερινό, και την ένστολη παρουσία του Υποναυάρχου Κωνσταντίνου Ξύτσα ε.ε.

Την Ελληνική συμμετοχή συγκρότησαν οι: Κ. Ξύτσας ώς επικεφαλής του Ε.Σ.Υ/Β, Πρωίμάκης Μιχαήλ μέλος Δ.Σ, Μπάίρλής Στράτος μέλος του Δ.Σ, Μωραϊτης Γεώργιος Τακτικό μέλος, Καίλας Εμμανουήλ Τακτικό μέλος, Ματσούκα Ουρανία, και Ξύτσα Καλλιόπη.

=================

==========

Η επόμενη (48η) Διεθνής Συνάντηση της Ένωσης Συνδέσμων Υποβρυχίων, θα οργανωθεί (σύμφωνα με τον 3ετή προγραμματισμό) με μέριμνα του Τουρκικού Συνδέσμου Υποβρυχίων στην Κωνσταντινούπολη απο 23-27 Μαΐου 2011, και θα συνεχίσει ανεξάρτητα έως 30 Μαΐου.

Στην συνάντηση αυτή που θα έχει τα περισσότερα μέλη των Υποβρυχίων με συγγενείς και φίλους, θα έχει συγχρόνως εκδρομικό και Τουριστικό Χαρακτήρα, όπου η μετακίνηση μπορεί να συνδυαστεί με διάφορους τρόπους (Αεροπλάνο-Τρένο-Λεωφορείο-Ι.Χ), μπορούν να λάβουν μέρος όλα τα μέλη του Ελληνικού Συνδέσμου Υποβρυχίων, με συγγενείς και φίλους, καθώς και όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν την Κωνσταντινούπολη..

Αρκεί να μας ενημεώσετε εγκαίρως για τις προθέσεις σας ώστε να γίνει μιά πετυχημένη εκδρομή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ελληνικός Σύνδεσμος Υποβρυχίων υπέβαλε αίτημα για την ανάληψη της εν λόγω Διεθνούς Διοργάνωσης το έτος 2014, επι τη ευκαιρεία του εορτασμού της συμπλήρωσης 100 χρόνων απο την Ίδρυση της πρώτης Διοίκησης Υποβρυχίων, (Στολίσκου Καταδυομένων), και από την απόκτηση των πρώτων Ελληνικών Υποβρυχίων.

===================

=============

Πληροφορίες για τις εκδηλώσεις και το πρόγραμμα στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση. www.submariners.org tης Διεθνούς Ένωσης Υποβρυχίων. Στο τηλέφωνο και ΦΑΞ του γραφείου μας. 210.33.68.575, κινητό 6937.423.009, και όλα τα μέλη του Δ.Σ του Ελληνικού Συνδέσμου Υποβρυχίων. Στείλτε μας τα e-mail σας στο hellassub@gmail.com για συμμετοχή και εγγραφή.

2 Responses to 47η Διεθνής Συνάντηση των Συνδέσμων των Υποβρυχίων

  1. http://www.submariners.org
    H 48η Παγκόσμια Συνάντηση των Συνδέσμων Υποβρυχίων, με πλήρες πρόγραμμα και κοστολόγιο αναλυτικά.

  2. stratos says:

    Αγαπητοί φίλοι η επιτυχία σε κάθε δραστηριότητα εξαρτάτε απο όλους εμάς και είναι στα χέρια μας.
    Ακολουθήστε την επιθυμία σας, την καρδιά σας και δώστε ζωντάνια στην ζωή σας. Δηλώστε συμμετοχή
    και ελάτε στην υπέροχη παρέα μας να κάνουμε όλοι μαζί την ΕΚΔΡΟΜΗ των ονείρων στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 20-27 Μαϊου 2011..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: