ΚΙΝΗΜΑ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Α/T ΒΕΛΟΣ

Με την καθιερωμένη επισημότητα εορτάστηκε την Τρίτη 25/5/2010 η 37η επέτειος από την γνωστή κίνηση του Α/Τ ΒΕΛΟΣ. Μία δυναμική κίνηση που χαρακτηρίστηκε «ματ» γαι την περαιτέρω τύχη της εφταετίας. Στην τελετή παρέστησαν πλήθος πολιτικών και στρατιωτικών εκπροσώπων με επικεφαλής τους κκ. ΥΕΘΑ, Α/ΓΕΝ, ΑΝΣ, αντιπροσωπείες Αξ/κών-Υπαξ/κών από όλους τους κλάδους των Ε.Δ. και Σ.Α., μαθητών Στρατιωτικών Σχολών, Ανώτατοι-Ανώτεροι ε.α. Αξ/κοί κ.α.

Χαιρετισμούς απήυθηναν οι:ΥΕΘΑ, Α/ΓΕΝ, ο επίτιμος Α/ΓΕΝ Ναύαρχος ε.α. Ν. Παππάς και ο Διευθυντής του Μουσείου αντιδικτατορικού αγώνα Α/Τ/ΒΕΛΟΣ Πλοίαρχος ε.α. Παντ. Μανιάτης Π.Ν. Το ιστορικό της επετείου εκφώνησε ο επικ. Καθηγητής ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ε. Χατζηβασιλείου. Από τον ΣΑ/ΣΜΥΝ παραυρέθηκε ο Πρόεδρος Ε. Σφακτός και το μέλος Γ. Κόκορης, ο οποίος ως υπόλογος του Α/Τ ΒΕΛΟΣ κατά την φάση της αποχώρησης από τα Νατοϊκά γυμνάσια, έζησε όλες τις φάσεις της κίνησης έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην αποστολή των σωμάτων προς τα ειδησιογραφικά πρακτορεία.

ΣτΣ. Η αλλαγή ώρας της εκδήλωσης την τελευταία στιγμή επέφερε μία κάποια ανωμαλία στην προσέλευση των επιθυμούντων να παραστούν σε αυτή.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: