Ανακοινώσεις

Τα γραφεία μας θα παραμείνουν κλειστά, λόγω θέρους, από την Πέμπτη 8 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου ημέρα Τρίτη. Καλή αντάμωση την Τετάρτη 1/9. Συνεχής επικοινωνία στα κινητά: Ελ. Σφακτός 6942500539.

==============

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Στον συνάδελφο και μέλος του ΣΑ/ΣΜΥΝ Χαρ. Βασιλάκη (Ηράκλειο Κρήτης) θερμά συγχαρητήρια γαι τον νέο εγγονό που του χάρισαν ο γιος του Γιάννης και η νύφη του Μαλαματένια. Μπάμπη να σου ζήσει και…… οπλονόμος στο Ναυτικό, όπως έλεγαν οι παλαιοί Ποριώτες και Κουλουριώτες!!

===============

ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ

Στο προηγούμενο φύλλο και στη λεζάντα της φωτογραφίας του Νέου Δ.Σ. (1η σελίδα) εκ παραδρομής ο Γεν. Γραμματέας Αγ. Γαλανός ανεγράφη ως Αγ. Γαβαλάς. Επανορθώνουμε και ζητούμε συγνώμη, διότι το όνομα του καθ’ ενός είναι ο ωραιότερος ήχος στον κόσμο.

Επίσης για λόγους τάξεως και ίσης μεταχείρησης αναφέρουμε ότι στην δύσκολη όσο και οδυνηρή οικογενειακή στιγμή της οικογένειας του συναδέλφου Ανδρ. Βαμβάκη (έχασαν τον γιο τους Στέργιο) συμπαραστάθηκε και ο συνάδελφος Αντιπλ. (ΠΥ-ΔΙΟΧ.) Στέργιος Παπαδάς, ο οποίος εκ παραδρομής δεν αναφέρθηκε στο προηγούμενο φύλλο.

====================

Παρακαλούνται οι μερισματούχοι συνάδελφοι που δεν έχουν υποβάλλει στο ΜΤΝ πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, να σπεύσουν την κατάθεσή του προκειμένου να υπάρξει εύρυθμη λειτουργία του ταμείου και επ’ οφελεία αμφοτέρων των μερών. Τρόπος αποστολής: ΦΑΞ 210/3821801, ιδιοχείρως ή με ταχυδρομείο. Γλάδστωνος 1-3 Αθήνα 10677

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: