Παράδοση παραλαβή Διοικητών Υ/Β….

Παράδοση παραλαβή Διοικητών Υποβρυχίων 7 Απριλίου 2010

Μέλη του Δ.Σ. του Ελληνικού Συνδέσμου Υποβρυχίων, επίσημα προσκεκλημένα, παρευρέθησαν στην Τελετή Παράδοσης –Παραλαβής των Διοικητών Υποβρυχίων στις 7 Απριλίου 2010.

Στον Παραδίδοντα Διοικητή Πλοίαρχο Σπυρίδωνα Δημουλά ΠΝ, προσεφέρθη Αναμνηστική πλακέτα, και η Σημαία του Συνδέσμου Υποβρυχίων, από τον Πρόεδρο του ΕΛ. ΣΥΝ. Υ/Β Ναπολέοντα Γενοβέλη Υποναύαρχο ΠΝ ε.α., με τις καλύτερες ευχές στα Νέα του Καθήκοντα.

Στον Παραλαμβάνοντα Διοικητή Υποβρυχίων Πλοίαρχο Αθανάσιο Καρατζά ΠΝ, ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο και απαιτητικό έργο της Διοίκησης Υποβρυχίων.

Στους Κυβερνήτες και τα Πληρώματα των Υποβρυχίων, καλές Θάλασσες, και ο Άγιος Νικόλαος να είναι μαζί τους.

Μετά την Τελετή παρετέθει δεξίωση στον κήπο τη Β.Υ. προς τιμήν όλων, με ελαφρά ποτά, αναψυκτικά και εκλεκτό ποικίλο πλούσιο μπουφέ.

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Υποβρυχίων, αισθάνεται υπερήφανος για όλους τους υπηρετούντες στην περιοχή Δ.Υ., Β.Υ., ΣΥΒ, και Κυρίως στα Υποβρύχιά μας, όπου υπηρετήσαμε και εμείς στο παρελθόν, πολλά χρόνια έκαστος, και καταδυθήκαμε μερικές χιλιάδες ώρες συνολικά, έως ότου παραδώσαμε την σκυτάλη στους Νεότερους για να συνεχίσουν την παράδοσή μας….

Σας ευχόμαστε Υγεία και κάθε προσωπική και Οικογενειακή ευτυχία.

Σχόλιο της σύνταξης. Στην τελετή παράδοσης-παραλαβής περέστει, προσκληθείς και ο Επστής Μηχ. ε.α. Σπύρος Δημουλάς (Σ.Ν. 1951) πρώτος εξάδελφος του παραδίδοντος Διοικητού, καθώς και ο εγγονός του Σπύρος Δημουλάς.

Σημειωτέον, ο Επστής Δημουλάς, υπηρέτησε το πλείστον της 12ετούς του παραμονής στο Ναυτικό στα Υ/Β. Αν και ο junior Δημουλάς μεταφράσει σε πράξη την γοητεία του, από την επίσκεψή του στο «Υ/Β ΠΟΣΕΙΔΩΝ«, τότε θα έχουμε τρεις συνεχείς γενιές «Δημουλά« στα Υ/Β!!!!

Advertisements

One Response to Παράδοση παραλαβή Διοικητών Υ/Β….

  1. stratos says:

    Πιστεύω πως μέσα απο την ενημέρωση της εφημερίδας τα νέα του ΣΑ/ΣΜΥΝ, θα υπάρξει ενεργό ενδιαφέρον
    απο τους πτυχιούχους των Υποβρυχίων της Ελλάδος να ενταχθούν και στην μεγάλη οικογένεια της Παγκόσμιας ένωσης των Συνδέσμων Υποβρυχίων. Η ανωτέρω Ιστοσελίδα περιέχει πληρες Ιστορικό και φωτογραφικό αρχείο απο τα Παγκόσμια Συνέδρια των Συνδέσμων Υποβρυχίων ανα τον κόσμο όπου και
    ο Σύνδεσμός μας είναι ενεργό μέλος απο το 2003.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: