Η Σελίδα της Σ.Μ.Υ.Ν

Ο νεος Δ/της ΣΜΥΝ Πλοίαρχος Απόστολος Μπάστας Π.Ν

Στις 17 Μαρτίου παρέδωσε καθήκοντα Διοικητού ΣΜΥΝ ο άρτι προαχθείς σε αρχιπλοίαρχο Κων. Βουλγαράκης ΠΝ στον Πλοίαρχο Απόστολο Μπάστα ΠΝ. Η τελετή έγινε παρουσία του Α/ΔΝΕ Αρχιπλοιάρχου (κωλυομένου του Διοικητού ΔΝΕ), Αξ/κών επιτελών ΔΝΕ, ΣΜΥΝ, παλαιών Διοικητών της Σχολής (Η. Παπαφρατζέσκος, Κ. Μαγιάτης, Δ. Μούτος, Γ. Μαραγκουδάκης, Ι. Γεωργιάδης), Προέδρων ΠΜ/ΣΑΣΥ/ΠΝ Ν. Βασιλείου και ΣΑ/ΣΜΥΝ, καθηγητών σχολής, μαθητών σχολής κ.α.

Στην αναγνωσθείσα διαταγή ο παραδίδων Διοικητής, αναφέρθηκε στους λόγους που επιβάλλουν την αναβάθμιση της σχολής, στο έργο που επετέλεσε, παρά το σύντομο της Διοικήσεώς του, στους δε μαθητάς παραινετικούς λόγους για μάθηση, αγάπη για το ΠΝ, να θέτουν στόχους και συνεχάρη αυτούς για τον ζήλο που επέδειξαν κατά την διάρκεια της διοικήσεώς του. Τέλος, ευχαρίστησε την Διοίκηση ΔΝΕ και Συνεργάτες του για την βοήθειά τους.

Στην καθιερωμένη δεξίωση, του προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα μαζί με φιλοφρονήσεις κι επαίνους. Στον δε νέο Διοικητή άπαντες ευχήθηκαν καλή επιτυχία. Ο ΣΑ/ΣΜΥΝ προσέφερε στον απερχόμενο Διοικητή τον θυρεό του Συνδέσμου μας.

Από την Τελετή παράδοσης – παραλαβής παρουσία του ΑΕ/ΔΝΕ Αρχιπλοιάρχου Αν. Κάτσαρη Π.Ν .Δεξια ο παραδίδων Διοικητής  και Αριστερά ο παραλαμβανων .

Επίδοση θηρεού ΣΑ/ΣΑΣΜΥΝ στον παραδίδοντα Διοικητή Αρχιπλοίαρχο Κ. Βουλγαράκη Π.Ν

Στα πλαίσια των αθλητικών εκδηλώσεων που έχει καθιερώσει το ΓΕΕΘΑ/ΑΣΑΕΔ, η ΣΜΥΝ διοργάνωσε τους αγώνες πετοσφαίρισης ανδρών ανωτέρων Στρατιωτικών σχολών Υπαξ/κών Ε.Δ. και Σ.Α. στις αθλητικές εγκαταστάσεις κλειστού Γυμναστηρίου Ασπροπύργου από 14-18 Απριλίου 2010. Συμμετείχαν οι σχολές ΣΜΥΝ, ΣΜΥ, ΣΤΥΑ, ΣΥΔ, Σχ. ΑΣΤΚΩΝ.

Από την τελετή έναρξης των αγώνων

Τελικά η σχολή μας κατέλαβε την 4η θέση στην τελική κατάταξη (νικήτρια τουρνουά η Σχ. Αστκών) και όπως συμβαίνει κάθε φορά που η ΣΜΥΝ αναλαμβάνει την διοργάνωση παρόμοιων αγώνων, αυτοί εστέφθησαν από πλήρη επιτυχία. Τους αγώνες, με επικεφαλής τον Διοικητή, παρακολούθησαν πολλά στελέχη του επιτελείου της σχολής και μεγάλος αριθμός μαθητών που διακρίθηκαν για την ….δυναμική εξέδρα που δημιούργησαν.

Η ομάδα βόλεϋ της ΣΜΥΝ 

Ο Δ/ΔΝΕ Υποναύαρχος Γ. ΚασφίκηςΠ.Ν κηρύττει την έναρξη των αγώνων

Συγχαρητήρια στην επιτροπή διοργάνωσης και στους συμμετάσχοντες στην ομάδα μαθητές. Οι προσπάθειές τους υπερέβησαν εκείνης της απλής συμμετοχής στους αγώνες. Ο ΣΑ/ΣΜΥΝ στην τελετή έναρξης, που κήρυξε ο ΔΝΕ Υποναύαρχος Γ. Κασφίκης ΠΝ, ήταν εκεί.

Ο Δ/της ΣΜΥΝ απονέμει τα μετάλλια στους νικητές

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: