Ανακοινώσεις

Παρακαλούνται τα μέλη του Συνδέσμου που κατέθεσαν τις συνδρομές τους στα πιο κάτω καταστήματα της Εμπορικής Τράπεζας, να μας ενημερώσουν σχετικά για την ταμειακή τακτοποίηση.

Κατάστημα 151 (R031) περιοχή Χαλανδρίου Αττικής € 50,00

Κατάστημα 742 (Ε091) περιοχή Κωνσταντά ; € 30,00

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ

Στον συνάδελφο που έστειλε την ανώνυμη επιστολή και σε αυτούς που ρωτούν γιατί όταν αναγράφουμε η αναφερόμαστε στο παλαιό ΠΝ δεν το αναφέρουμε ως ΒΝ, όπως τότε λεγόταν, διευκρινίζουμε ότι: η ιστορία έχει γραφτεί και δεν αλλάζει τίποτα. Μέχρι και κάποια χρονολογία λεγόταν ΒΝ. Με την αλλαγή του πολιτειακού έγινε ΠΝ και αυτό χρησιμοποιούμε. Όταν όμως πρόκειται να καταχωρήσουμε αυθεντικό έγγραφο ή κείμενο που αναφέρεται στην προ του ΠΝ ονομασία, τότε για λόγους μη παραποιήσεως το αναφέρουμε όπως αναγράφεται. Δηλαδή ΒΝ. Εμείς πάντως πιστεύουμε, άσχετα με την εκάστοτε ονομασία, το Ναυτικό μας είναι ένα κι ενιαίο από την εποχή των «ξύλινων τειχών» του Θεμιστοκλή μέχρι και τις ημέρες μας.

Η Σύνταξης


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ

Η οικογένεια του πρόσφατα αποβιώσαντα παλαιού μας διδασκάλου Παν Δρακόπουλου, μέσω της εφημερίδας μας εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες σε όσους συμπαραστάθηκαν στο βαρύ τους πένθος, καθώς και στις υπηρεσίες του ΠΝ (ΓΕΝ, ΝΝΑ, ΕΑΑΝ), για την αποστολή στεφάνων στην εξόδιο τελετή που έγινε στην ιδιαίτερη πατρίδα του εκλιπόντος (χώρα Τριφυλίας, Μεσηνία).

Η σύζυγος Βενετία, τα παιδιά Σωτήρης και Μαρία Δρακοπούλου-Μπούρη.

(Ο ΣΑ/ΣΜΥΝ αντί στεφάνου κατέθεσε το ποσόν των 40,00€ εις την Κιβωτό του Κόσμου, Πατρός Αντωνίου κατ’ επιθυμία του θανόντος).

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: