“Ένας Παράδεισος μέσα στην πόλη”

Μια ακόμα καλοκαιρινή  περίοδος πλησιάζει. Τα σχολεία πρόκειται  να κλείσουν και οι μικροί αλλά και  οι μεγάλοι παραθεριστές προσδοκούν τις ημέρες παραθερισμού στο Θέρετρο Ανθυπασπιστών και Υπαξιωματικών του Ναυτικού. Ιδιαίτερα όσοι έχουν παραθερίσει στο παρελθόν και έχουν ζωντανές  όμορφες αναμνήσεις.

Είναι απίστευτη η ύπαρξη του  ιδιαίτερα ειδυλλιακό χώρου του  θέρετρου μέσα στα πεύκα, δίπλα στη θάλασσα, τόσο κοντά στη πόλη.

Απλωμένα στις πλαγιές  του λόφου, πλήρως εξοπλισμένα σπιτάκια, παιδική χαρά με καινούργια και όμορφα παιχνίδια, πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων που λόγω της καλής συντήρησης της δείχνει καινούργια, κήπος εστιατορίου με θέα τη δύση του ηλίου μέσα στη θάλασσα.

Καλοσυντηρημένα οικήματα και εγκαταστάσεις  με αρκετό κόπο και πολλή φροντίδα από το προσωπικό του θέρετρου.

Εμφανής η αναβάθμιση του χώρου του θέρετρου. Βελτιωμένες και αυξανόμενες από χρόνο σε χρόνο  οι προσφερόμενες υπηρεσίες. Φέτος διατίθενται ως νέες υπηρεσίες το ιματιο-πλυντήριο και πινγκ-πονγκ.

Σημειώνουμε  τέλος  ότι  υπάρχει και  θεραπευτήριο για όσους το χρειαστούν. Και μόνο η ύπαρξη του, τους κάνει να αισθάνονται πιο ασφαλείς αλλά και ως καταφύγιο για όσους δεν αντέξουν στην πολύ καλοπέραση ή παρασυρθούν σε κάποια απρονοησία.

Υπάρχει βεβαία ανάγκη για έργα υποδομής (γήπεδα άθλησης, βιολογικός καθαρισμός, ενοποίηση χώρου θέρετρου κλπ.) τα οποία για να υλοποιηθούν απαιτείται  πέρα από τη λήψη της σχετικής απόφασης και η διάθεση των απαιτούμενων πιστώσεων, πράγμα που είναι δύσκολο με την παρούσα οικονομική συγκυρία,  αλλά είναι κάτι που δεν πρέπει να ξεχνιέται από την ηγεσία.

Στόχος της διοίκησης  η ευχάριστος παραμονή των παραθεριστών / επισκεπτών που η επίτευξη του δικαιώνει τις προσπάθειες και τους κόπους του προσωπικού για την προετοιμασία και λειτουργία του θερέτρου.

Αλλά και η συμμετοχή των παραθεριστών είναι σημαντική, με τις προτάσεις τους και την αγάπη τους συμβάλουν στη συνεχή αναβάθμισή του θερέτρου.

Οι προϋποθέσεις για  μια  όμορφη,  ξέγνοιαστη διαμονή  στο ΘΑΥΝ υπάρχουν, εκμεταλλευτείτε  την ευκαιρία εσείς και η παρέα  σας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: